❌İndirim Bitti! Next YE-65GFSG8-QLED 4K Google TV 17.999 TL - Vade Farksız 3 Taksit

Bi Bana mi Pahali Geldi ??? Tabi Son fiyatlar ney biliyorum ama en son 1-2 ay once bu Fiyatlara 55'' veya 65'' mi Ne TLC Qled TV'ler Vardi ve TLC Cok Buyuk ve Guvenilir ve Saglam marka (Tabi TLC'nin isci olaylari vs. farkli)
Ayrica Video'ya Kisaca bi bakindim Ve TLC Olan cok daha iyi bundan ona eminim modelini hatirlamiyorum ama Cok ama Cok daha iyiydi gerek teknolojileri olsun gerk saglamligi ve donanimi olsun gerek Goruntu klalitesi parlakligi vs. olsun Hatta Bir ara Amazon Kampanyasi ile beraber yaninda 5-7K'lik Soundbar'i 1TL'ye Aliyorlardi

Yani bana Mantikli gelmedi Ama Suan ki piyasayi bilmedigim icin bir sey diyemem

Bi Bana mi Pahali Geldi ??? Tabi Son fiyatlar ney biliyorum ama en son 1-2 ay once bu Fiyatlara 55'' veya 65'' mi Ne TLC Qled TV'ler Vardi ve TLC Cok Buyuk ve Guvenilir ve Saglam marka (Tabi TLC'nin isci olaylari vs. farkli)
Ayrica Video'ya Kisaca bi bakindim Ve TLC Olan cok daha iyi bundan ona eminim modelini hatirlamiyorum ama Cok ama Cok daha iyiydi gerek teknolojileri olsun gerk saglamligi ve donanimi olsun gerek Goruntu klalitesi parlakligi vs. olsun Hatta Bir ara Amazon Kampanyasi ile beraber yaninda 5-7K'lik Soundbar'i 1TL'ye Aliyorlardi

Önceki sene vatan dan 65 inc 4k normal tv yi 14k dan aldım. (Seg) Qled için bence gayet ucuz.

Şuanki piyasada muadilleri 30 bandından başlıyor diyelim.
Oha Daha 1-2 Ay Once 17K'idi Ne ara 30'a cikti simdi bi goz attimda Harbi soyledigim TLC Modelinin Muadilleri dedigin gibi Baya Ucmus Oysaki dolae 3TL falan cikti Bu kadari'da Acik Acik Fahis Fiyatim Diye bagiriyor ama neyse

Bu fiyatlara tcl qled 55inch göreli 1 sene olmuştur belki. Karıştırıyorsundur usta.

Bu fiyatlara tcl qled 55inch göreli 1 sene olmuştur belki. Karıştırıyorsundur usta.
Yok ya 4 Ayi Gecemedigine %100 Eminim ama kac ay oldu onu tam hatirlamiyorum

Yani Indirim vs. vardi Ondan dusuktu herhalde diyecem'de yo aslinda baya vardi acaba 2024 Aralik Ayindamiydi ben mi karistiriyoruim olabilir emin degilim

Yok ya 4 Ayi Gecemedigine %100 Eminim ama kac ay oldu onu tam hatirlamiyorum

Yani Indirim vs. vardi Ondan dusuktu herhalde diyecem'de yo aslinda baya vardi acaba 2024 Aralik Ayindamiydi ben mi karistiriyoruim olabilir emin degilim
Arşiv unutmaz. Akakçe veya epeyden geçmiş fiyatlara bakabilirsin. Belki black fridayde 1-2 günlüğüne birkaç model düşmüş olabilir, oradan akılda yer edinmiştir. Sürekli televizyon bakmıyor sonuçta kimse.

Siz 2 yıl önce diyorsunuz heralde. 2 ay önce 21 bin TL'e 50 inç TCL QLED televizyon satılıyordu ne 17 bin TL'e 65 inç TCL QLED televizyonu? Bu arada bu televizyon da TCL CHOT panel kullanıyor.
65'' Demedim 55 veya 65 dedim ayrica Evet TCL Panel kullaniyor olabilir ama Bu LEDTV Degil QLED TV Diger Donanim'larda Cok onemli mesela Islemcisi AI cekirdek sayisi vs. (AI Derken ChatGPT gibi bir AI degil farkli bir tur AI Diyelim)

Ayrica Kimseye karsi cikmiyorum sadece Ben oyle hatirliyorum diye belirttim

Ayrica Abartmayin isterseniz 2 yil olmadigina eminim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,208
Üyeler
183,076
Son üye
darangel
Geri