Aradaki fark çok açılmış bakım yapılması lazım. Pedlerin durumuna göre değiştirebilirsiniz.Selamlar uzunca süre test yaptım sizce sıcaklık değeri nasıl?
RX 6800XT( Referans model)
Hocam ben kendimce bakım yaptım padler sağlam kartı açtığımda cpu soketini kapsayan blokta gpu işlemcisi boyunda termal pad vardı ama dağılmıştı bende komple söktüm kaliteli macun koydum ilk uygulamada macunu spatula ile yaymıştım bu sefer 85 hotspot 110 oldu 2. Uygulamada ise gpu ortasına bezelye şekilinde bırakarak direk kapattım şimdi ekrandaki sonucu aldık en azından daha iyi oldu. Şimdilik aşşağıya bırakıyorum söktüğüm görseli(Görsel temsilidir ama durum ap aynı)Aradaki fark çok açılmış bakım yapılması lazım. Pedlerin durumuna göre değiştirebilirsiniz.
bakım zamanları gelmiş geçiyor bile uğraşırım padini sipariş veririm macununu alırım evde bakımlarını yapar kullanırım dersen olur şahsen 100-200 daha koyar başka temiz kart bakardım uğraştırmayacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu kartıda kullanırsın alırsan ama kafa ütüler
Hocam normal şartlarda değiştirmeme hiçbir sebep yok güncel oyunları high’da sorunsuz oynatan bir kartı değiştirmek bana anlamsız gelir ama bir şekilde çözümüne bakıcambakım zamanları gelmiş geçiyor bile uğraşırım padini sipariş veririm macununu alırım evde bakımlarını yapar kullanırım dersen olur şahsen 100-200 daha koyar başka temiz kart bakardım uğraştırmayacak
bu kartıda kullanırsın alırsan ama kafa ütüler
sıcaklıklar bakımlara rağmen çok fazlaHocam ben kendimce bakım yaptım padler sağlam kartı açtığımda cpu soketini kapsayan blokta gpu işlemcisi boyunda termal pad vardı ama dağılmıştı bende komple söktüm kaliteli macun koydum ilk uygulamada macunu spatula ile yaymıştım bu sefer 85 hotspot 110 oldu 2. Uygulamada ise gpu ortasına bezelye şekilinde bırakarak direk kapattım şimdi ekrandaki sonucu aldık en azından daha iyi oldu. Şimdilik aşşağıya bırakıyorum söktüğüm görseli(Görsel temsilidir ama durum ap aynı)
H
Hocam normal şartlarda değiştirmeme hiçbir sebep yok güncel oyunları high’da sorunsuz oynatan bir kartı değiştirmek bana anlamsız gelir ama bir şekilde çözümüne bakıcam