Razer BlackShark V3 Pro alınır mı?

RawCore

80+
Reaksiyon skoru
14
Razer BlackShark V3 Pro TR'ye ne zaman gelir sizce ve almaya değer mi?
Yurt dışı fiyatı 250 dolar. Çok başarılı gördüm ürünü.

Yurtdışında tanıdığın yoksa alınmaz, Türkiye garantisi yok. Yazılımı berbat, mikrofonu da yazılım yüzünden kötü kalıyor

Yurtdışında tanıdığın yoksa alınmaz, Türkiye garantisi yok. Yazılımı berbat, mikrofonu da yazılım yüzünden kötü kalıyor
Şu anda aktif olarak HyperX Cloud 2 kullanıyorum, yaklaşık 3-4 yıldır. Ancak artık kablosu sürekli dolanıyor, kulak yastıkları da oldukça yıprandı. Yenilemeyi düşünüyorum ama, bu modelin üstüne çıkmak zor. SteelSeries'in mikrofon performansını genel olarak beğenmiyorum. HyperX Cloud 3 ise çok fazla eleştiri almış, tam olarak anlayamadım, net bir bilgiye ulaşamadım. Bu yüzden kararsız kaldım. Tavsiye edebileceğin bir model var mı?

Şu anda aktif olarak HyperX Cloud 2 kullanıyorum, yaklaşık 3-4 yıldır. Ancak artık kablosu sürekli dolanıyor, kulak yastıkları da oldukça yıprandı. Yenilemeyi düşünüyorum ama, bu modelin üstüne çıkmak zor. SteelSeries'in mikrofon performansını genel olarak beğenmiyorum. HyperX Cloud 3 ise çok fazla eleştiri almış, tam olarak anlayamadım, net bir bilgiye ulaşamadım. Bu yüzden kararsız kaldım. Tavsiye edebileceğin bir model var mı?
Bende Kraken V3 Hypersense var. Kablosuna çok fazla takıldığım için yere düşe düşe, kulaklık pedi tutan parça çatladı. Amazon satıcısından almıştım, onlar da beni direkt Razer'ın global destek hattına yönlendirdi. Ancak Razer Türkiye'ye destek veremediğini, yurt dışında tanıdığım varsa ürünü ona göndermemi, onun da onlara yollamasını söylediler. Bu yüzden Razer'dan uzak duruyorum artık.

Benim almak istediğim iki model var: HS80 Wireless veya G Pro X 2 Wireless. Sana da bunlardan birini öneririm. HS80 mikrofon olarak mükemmel, ama Logitech'in desteği de çok iyi - direkt yeni ürün gönderiyorlar.

Geri