Şu anda aktif olarak HyperX Cloud 2 kullanıyorum, yaklaşık 3-4 yıldır. Ancak artık kablosu sürekli dolanıyor, kulak yastıkları da oldukça yıprandı. Yenilemeyi düşünüyorum ama, bu modelin üstüne çıkmak zor. SteelSeries'in mikrofon performansını genel olarak beğenmiyorum. HyperX Cloud 3 ise çok fazla eleştiri almış, tam olarak anlayamadım, net bir bilgiye ulaşamadım. Bu yüzden kararsız kaldım. Tavsiye edebileceğin bir model var mı?Yurtdışında tanıdığın yoksa alınmaz, Türkiye garantisi yok. Yazılımı berbat, mikrofonu da yazılım yüzünden kötü kalıyor
Bende Kraken V3 Hypersense var. Kablosuna çok fazla takıldığım için yere düşe düşe, kulaklık pedi tutan parça çatladı. Amazon satıcısından almıştım, onlar da beni direkt Razer'ın global destek hattına yönlendirdi. Ancak Razer Türkiye'ye destek veremediğini, yurt dışında tanıdığım varsa ürünü ona göndermemi, onun da onlara yollamasını söylediler. Bu yüzden Razer'dan uzak duruyorum artık.Şu anda aktif olarak HyperX Cloud 2 kullanıyorum, yaklaşık 3-4 yıldır. Ancak artık kablosu sürekli dolanıyor, kulak yastıkları da oldukça yıprandı. Yenilemeyi düşünüyorum ama, bu modelin üstüne çıkmak zor. SteelSeries'in mikrofon performansını genel olarak beğenmiyorum. HyperX Cloud 3 ise çok fazla eleştiri almış, tam olarak anlayamadım, net bir bilgiye ulaşamadım. Bu yüzden kararsız kaldım. Tavsiye edebileceğin bir model var mı?