Eyw hocam sağolasınSiparişe gerek yok, claimcredit sayfasına girip krediyi al demeniz gerekiyor günlük. Son değişikliklerden sonra en avantajlısı bu diye okumuştum bu konuda.
Eyw hocam sağolasınSiparişe gerek yok, claimcredit sayfasına girip krediyi al demeniz gerekiyor günlük. Son değişikliklerden sonra en avantajlısı bu diye okumuştum bu konuda.
hocam bir de acele etmene gerek yok saatlik diyo ama günlük oluyor onlar sürekli uzatıyor her saat senin süreni onu kafana takma ödeme noktasına gelince gösteriyor asıl zamanı 23 saat falan yazıyor orda ödülün altındaEyw hocam sağolasın
wincredit artık mantıksız claimcreditte güzel bi kampanya çıkarsa daha mantıklı
İlk sipariş 0,42 500tl lik ürün 2. Sipariş 0,92 veriyo ondada 850 civarı ürün alırsan tamamlanıyor.
Haydaa minimum yükselmiş1400 TL wincredit geldi. Minimum alışveriş tutarı 650 TL. İlk sipariş %0,42 + 5 jeton. Toplam 20 jeton istiyor.
%50 claimcredit daha mantıklı. alıp iptal edip ikinci siparişte yüzde kaç istiyor bir bakmak lazım. Bu hesaplamaya göre 3600 liralık sipariş vermek gerekiyor eğer vergiyle hesaplıyorsa 2250. yine de %50 claimcredit mantıklı oluyor.1400 TL wincredit geldi. Minimum alışveriş tutarı 650 TL. İlk sipariş %0,42 + 5 jeton. Toplam 20 jeton istiyor.
Bu kampanyayı nasıl veriyor? Önüne mi çıkıyor? Bildirim olarak mı geliyor?Az önce bunu verdi.
Alıntıyı görüntüle
hocam bana da 0.57 iade ekstra 5 jeton verdi 2. aşamasının iadesi kaç acaba yaAz önce bunu verdi.
Alıntıyı görüntüle