sametirmak63
80+
- Reaksiyon skoru
- 94
100 Mbps Dowland 20 mbps UploudHadi herkes kaç mbps aldığını atsın. En düşük hızdan başlıyorum. Diğer foto da Waveform testi. Nasıl A aldın derseniz QoS sayesinde ehe.
yok bee ne egosuForumda gigafiber kullananların egosunu yükselticen şimdi![]()
Hadi herkes kaç mbps aldığını atsın. En düşük hızdan başlıyorum. Diğer foto da Waveform testi. Nasıl A aldın derseniz QoS sayesinde ehe.
Hocam altyapı sorgulatınca Max kaç Mbps cikiyor
Bu modemi biliyorum 1 ay önce falan bir üst modeliyle beraber araştırmıştım. Bayağı bir forum yazısı okudum ve senin model de QoS ayarı yok üst modelinde var ama sadece download çalışıyor upload bozuk. Root ile getirsen de işe yarayacağını düşünmüyorum. İyi bir modem değil. Keneetic bu konularda çok iyi. Boşuna bekleme yani yanıt falan.H3600 V9 TTN.8N2_250108
Ben bulamadım başkaları da sormuş ama yanıt alamamış. Müşteri hizmetlerine sordum Bufferbloat'un ne olduğunu bilmiyor beklemeye aldı şu an.
Müşteri hizmetleri kayıt açtı. Onlara kalsa 2 ay yanıt bekleyeceğim. Döndüklerinde de yardımcı olacaklarını gram düşünmüyorum.
Altyapın yok diyor veya 100 çıkıyor Turknette. Türk Telekom da aradığımda 1gbit var dediler ama çok pahalıydı bende 200 geçtim.Hocam altyapı sorgulatınca Max kaç Mbps cikiyor
Hocam var aslında. WAN altında Qos ayarları var. Qos anahtarı kapalıydı aç dedim kaydettim başka da bilmiyorum. Şekil yönlendirme, yapılandırma falan var.Bu modemi biliyorum 1 ay önce falan bir üst modeliyle beraber araştırmıştım. Bayağı bir forum yazısı okudum ve senin model de QoS ayarı yok üst modelinde var ama sadece download çalışıyor upload bozuk. Root ile getirsen de işe yarayacağını düşünmüyorum. İyi bir modem değil. Keneetic bu konularda çok iyi. Boşuna bekleme yani yanıt falan.