PS5 Satın Alma ve Taksit Sorusu

Reaksiyon skoru
9
ps5 alıcam 6 taksitle hbden kredi kartını ekstre tarihi bugün olarak gözüküyor yarın sipariş etsem önümüzdeki ay mı öderim ilk taksidini bu aymı

Bu ay ilk taksit

knk ekstre kesim tarihi 16sı yani bugün ben yarın alıcam diğer aya yansıması gerekmezmi
Bugün alırsan ekstrene yansır ayın 17sinde satın alırsan 18nde yansır gece 4-5 gibi güncel borç durumuna ilk taksit yansıyacaktır
Asgari ödeme gözüktüğünde satın alabilirsin diğer aya geçmiş oluyor öyle

Dostum senin ekstrenin son günü ayın 16sı yani normal şartlarda 17sinde mesai saatlerinde kesilmesi gerek. Ama yarın pazar olduğu için ve eylül ayında ödemek için Pazartesi alacaksın. Kısacası ayın 18inde sipariş geç. Denizbank ve QNB dayanarak söylüyorum çünkü bunlar pazar günü ekstre kesmiyor

knk toplu para yok 6ay peşin fiyatına annem alıcak zaten onu soruyo bu ay ödemektense diğer başlasın bencede daha iyi
Tamam kredi kartı kesilme tarihi 16sı ise 17si akşam alabilirsin trendyol 6 taksit faizsiz

knk ben hbden alcam halkbankası var oraya yapıyo trendyolda yapmıyo
Tamam o zaman 17si akşam alabilirsin Avrupa cihazı olmasına dikkat et satıcıya soru sor kısmından sorup öğren ne yolladıklarını

ps5 alıcam 6 taksitle hbden kredi kartını ekstre tarihi bugün olarak gözüküyor yarın sipariş etsem önümüzdeki ay mı öderim ilk taksidini bu aymı
Yarın alırsan ilk taksidi öbür ay olur dostum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,392
Üyeler
183,111
Son üye
kereviz
Geri