mesibenimaga
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
ps5 alıcam 6 taksitle hbden kredi kartını ekstre tarihi bugün olarak gözüküyor yarın sipariş etsem önümüzdeki ay mı öderim ilk taksidini bu aymı
knk ekstre kesim tarihi 16sı yani bugün ben yarın alıcam diğer aya yansıması gerekmezmiBu ay ilk taksit
Bugün alırsan ekstrene yansır ayın 17sinde satın alırsan 18nde yansır gece 4-5 gibi güncel borç durumuna ilk taksit yansıyacaktırknk ekstre kesim tarihi 16sı yani bugün ben yarın alıcam diğer aya yansıması gerekmezmi
knk valla tam anlamadım borç ödeyebiliyosam eylüle mi yansırBugün alırsan ekstrene yansır ayın 17sinde satın alırsan 18nde yansır gece 4-5 gibi güncel borç durumuna ilk taksit yansıyacaktır
Asgari ödeme gözüktüğünde satın alabilirsin diğer aya geçmiş oluyor öyle
Bence 2. El al boşuna borç ödersinps5 alıcam 6 taksitle hbden kredi kartını ekstre tarihi bugün olarak gözüküyor yarın sipariş etsem önümüzdeki ay mı öderim ilk taksidini bu aymı
knk toplu para yok 6ay peşin fiyatına annem alıcak zaten onu soruyo bu ay ödemektense diğer başlasın bencede daha iyiBence 2. El al boşuna borç ödersin
kart kesildikten sonra al o zaman diğer kesimde ödersinknk toplu para yok 6ay peşin fiyatına annem alıcak zaten onu soruyo bu ay ödemektense diğer başlasın bencede daha iyi
Tamam kredi kartı kesilme tarihi 16sı ise 17si akşam alabilirsin trendyol 6 taksit faizsizknk toplu para yok 6ay peşin fiyatına annem alıcak zaten onu soruyo bu ay ödemektense diğer başlasın bencede daha iyi
knk ben hbden alcam halkbankası var oraya yapıyo trendyolda yapmıyoTamam kredi kartı kesilme tarihi 16sı ise 17si akşam alabilirsin trendyol 6 taksit faizsiz
Tamam o zaman 17si akşam alabilirsin Avrupa cihazı olmasına dikkat et satıcıya soru sor kısmından sorup öğren ne yolladıklarınıknk ben hbden alcam halkbankası var oraya yapıyo trendyolda yapmıyo
Yarın alırsan ilk taksidi öbür ay olur dostumps5 alıcam 6 taksitle hbden kredi kartını ekstre tarihi bugün olarak gözüküyor yarın sipariş etsem önümüzdeki ay mı öderim ilk taksidini bu aymı