Steelseries arctis 5 mi yoksa Logitech g733 mü ? Tavsiye

Wendyrz

80+
Reaksiyon skoru
11
Merhaba arkadaşlar kulaklık almak istiyorum 2 marka arasında kaldım tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Şimdi benim aklımda steelseries var görüntüsünü çok beğendim dışardada kullanabilirim ama onu daha önce kullanmadığım dan bilmiyorum Logitech g733 kullandım 1 sene ablamın vardı çok iyidi oda guzeldi ama görüntüsünü pek sevemedim ama kaliteydi güzeldi şimdi siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında hangisini almamı tavsiye edersiniz yorumlarinizdan sonra karar vereceğim. teşekkürler .
(Nova 5 kullanan varsa iyi kötü yanlarını anlatırsa sevinirim)

arctis nova 5 ise steelseries daha iyi. Şarjı daha uzun gidiyor.
G733'ün şarjı 17-18 saat götürüyor eğer uzun süre kullanıyorsan. Steelseries'in şarjı 2-3 gün gider ayrıca hızlı şarj özelliği var, G733'de yok, 15 dakika hzılı şarjda 3 saat kullanabiliyorsun.

arctis nova 5 ise steelseries daha iyi. Şarjı daha uzun gidiyor.
G733'ün şarjı 17-18 saat götürüyor eğer uzun süre kullanıyorsan. Steelseries'in şarjı 2-3 gün gider ayrıca hızlı şarj özelliği var, G733'de yok, 15 dakika hzılı şarjda 3 saat kullanabiliyorsun.
Kalite olarak peki hangisi sizce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rahatmidir acaba

Kalite olarak peki hangisi sizce

Rahatmidir acaba
Bende nova 5 yok ama nova 4p var ayrıca G733 de var.
Kalite olarak aynılar ama kullandığım nova 4p biraz daha fazla kafaya baskı yapıyor. Acıtmıyor hiç bir şekilde ama baskı biraz daha fazla, kullandıkça alışıyorsun. G733 biraz daha hafif.

Bende nova 5 yok ama nova 4p var ayrıca G733'de var.
Kalite olarak aynılar ama nova 4p biraz daha fazla kafaya baskı yapıyor. Acıtmıyor hiç bir şekilde ama baskı biraz daha fazla, kullandıkça alışıyorsun.
Anladim teşekkürler

Bende nova 5 yok ama nova 4p var ayrıca G733 de var.
Kalite olarak aynılar ama kullandığım nova 4p biraz daha fazla kafaya baskı yapıyor. Acıtmıyor hiç bir şekilde ama baskı biraz daha fazla, kullandıkça alışıyorsun. G733 biraz daha hafif.
Son olarak bişey sorucam mikrofonu o bölmeden çıkarmadan kullanabiliyor muyuz ses iyi gidiyormu mikrofonu kaliteli gibi durmuyor bana öyle geldi

Anladim teşekkürler

Son olarak bişey sorucam mikrofonu o bölmeden çıkarmadan kullanabiliyor muyuz ses iyi gidiyormu mikrofonu kaliteli gibi durmuyor bana öyle geldi
Mikrofonu idare eder ama çok iyi bir performans bekleme yani kristal netliğinde bir mikrofon değil. Karşıya sesini anlaşılır bir şekilde gönderir.

Geri