Mouse dongle la çakışıyod

YØNDAİME

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
230
yeni kablosuz mouse aldım ama kulaklık dongle ıyla çakışıp takılıyor dongle ön tarafta mouse dongle ı ise arka tarafta ne yapmam lazım çakışmaması için

1755388947490.webp

Şu şekil yapmaya çalış.
MD : Mouse Dongle
KD : Kulaklık Dongle

yeni kablosuz mouse aldım ama kulaklık dongle ıyla çakışıp takılıyor dongle ön tarafta mouse dongle ı ise arka tarafta ne yapmam lazım çakışmaması için
Benimkilerde cakisiyor ne yaptiysam çözemedim. Işin garip yanı bazen aylarca olmuyor bazen ise sık oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benimkilerde cakisiyor ne yaptiysam çözemedim. Işin garip yanı bazen aylarca olmuyor bazen ise sık oluyor.
Klavye wireless mouse wireless kulaklık wireless fanlar wireless. Böyle olunca cakismasindan kaçınmak pek mümkün olmuyormuş öğrenmiş olduk

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Klavye wireless mouse wireless kulaklık wireless fanlar wireless. Böyle olunca cakismasindan kaçınmak pek mümkün olmuyormuş öğrenmiş olduk
yıl olmuş 2025 şuna bir çözüm bulamadılar ya hayret

bende 3 wireless mouse 1 tane wir kulaklık var sıkıntı yok Degisimli kullanabilmek icin sarj bitince hızlıca hepsi aktif

Ben de aynı sorunu yaşıyorum, mouse ve kulaklık çatışıyor. Kulaklıkta sıkıntı olmuyor ama mouse dönmeyi bırakıyor.
Siz çözebildiniz mi?

Ben de aynı sorunu yaşıyorum, mouse ve kulaklık çatışıyor. Kulaklıkta sıkıntı olmuyor ama mouse dönmeyi bırakıyor.
Siz çözebildiniz mi?
hocam çözemedim ama uzatma kablosu alırsanız duzelır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,030
Üyeler
186,830
Son üye
spezy
Geri