Hikayeli oyun oynayamıyorum.

Tlou 1 ve 2 bitirdim. Detroit bitirdim. Cod mw 2 eski bilgisayarımda bitirdim. Ve beğenmiştim. Aslında hikayeli oyunları çok seviyorum ama oynayamıyoruumm vallahi değişik bir durum ya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaçak indirmiyorum.
Cod mw serisi eski black ops serisi (3 hariç) cod ghost cod advencad warfare cod waw bunları oyna kesinlikle seversin.RPG oyunlarına baktınmı fallout cyberpunk 2077 vb. ?

Cod mw serisi eski black ops serisi (3 hariç) cod ghost cod advencad warfare cod waw bunları oyna kesinlikle seversin.RPG oyunlarına baktınmı fallout cyberpunk 2077 vb. ?
Cyberpunk epicten almıştım ama sonra vazgeçip iade ettim. Rdr2 aldım.

Sizler bağımlısınız. Online oyunlara ( valorant , war thunder , lol , cs vs ) bağımlı olduğunuz için onları 1dk oynamamak bile sizin beyninizde aşırı dopamin salınımı yapıyor ve kirize giriyorsunuz. Uyuşturucu bağımlılığı ile arasında fark yok

Narkotik ekiplere haber veriyorum , evinde war thunderi silsinler.
420 saat CS oynadım 200 saat bf1 im var 40 saatte Dbd oynadım CS deki saatimin 300 saati küfür ederek geçmiştir bf1 de ise farklı tanklar uçaklar ve sınıflar olduğu için oynadım ve sıktı (bu arada CS yı drop için oynuyorum) dbd de ise farklı katilleri oynama çok sardı demek istediğim online oyunlarda farklı oynanış sekilleri insanları bağımlı hale getiriyor bence

Cyberpunk epicten almıştım ama sonra vazgeçip iade ettim. Rdr2 aldım.
RPG leri de denemelisin

420 saat CS oynadım 200 saat bf1 im var 40 saatte Dbd oynadım CS deki saatimin 300 saati küfür ederek geçmiştir bf1 de ise farklı tanklar uçaklar ve sınıflar olduğu için oynadım ve sıktı (bu arada CS yı drop için oynuyorum) dbd de ise farklı katilleri oynama çok sardı demek istediğim online oyunlarda farklı oynanış sekilleri insanları bağımlı hale getiriyor bence

RPG leri de denemelisin
Epic kütüphanemde rahat 10 15 tane oyun vardır bitirmek istediğim. Kendine bir liste çıkaracağım. İlk başta şu sifuyu bitireyim sonra beyond two souls sonra gta5 bunlar pc de var şuan. Sonra istediğim serileri sirayla oynarim.

Şimdi sifu indirdim yarım saat oynadım sıkılmadımda ama çıktım. Beyond two souls da var pc de 10 dakika falan oynayabildim. Sabredip oyunu sonuna kadar oynayamıyoruum. RDR2 bile var 10 saatim var oynayamıyorum kütüphanem baya dolu mafia oyunları batman oyunları gta 5 rdr2 witcher 3 falan falan. Birde ps 5 alacaktım. almış olsaydım galiba yüzüne bile bakmazdım şuan.
oncelikle hangi oyunlari sevdigine ne turu sevdigini ogren egerki kazanma duygun on plandaysa inanilmaz zorlasanda hikayeli seni sarmicak mesela cs2 oynadigin zaman faceit ve premier harici oynamiyosan topluluk sunucularinda takilmiyosan bilki senin competitive kisiligin var her zaman ona odakli olursun verebilcegim en iyi tavsiye inanilmaz yogun bir gun sonrasinda hikayeli oynamaya calis 1-2 saat oynarsin oyle ve eglenmiyosan zorlama oyun adi ustunde abim ne eglendiriyorsa seni ona yonlen

oncelikle hangi oyunlari sevdigine ne turu sevdigini ogren egerki kazanma duygun on plandaysa inanilmaz zorlasanda hikayeli seni sarmicak mesela cs2 oynadigin zaman faceit ve premier harici oynamiyosan topluluk sunucularinda takilmiyosan bilki senin competitive kisiligin var her zaman ona odakli olursun verebilcegim en iyi tavsiye inanilmaz yogun bir gun sonrasinda hikayeli oynamaya calis 1-2 saat oynarsin oyle ve eglenmiyosan zorlama oyun adi ustunde abim ne eglendiriyorsa seni ona yonlen
Tamamdır dikkate alacağım. Sifuyu bitirmeye çalışayım ilk başta.

Tamamdır dikkate alacağım. Sifuyu bitirmeye çalışayım ilk başta.
cs2 seçkin almani oneriyorum bu arada oyle bi konu acmissin onuda soyliyeyim biraz sansin olursa 5-6 dolarlik skin dusurebiliyorsun daha 2 hafta once 5.5 dolarlik skin dusurdum onu satip muzik kiti aldim bu da kisa bi bilgi olsun
ayni sekilde ne cikicagini gormekte insani mutlu etmiyor degil

Yaş kaç?

cs2 seçkin almani oneriyorum bu arada oyle bi konu acmissin onuda soyliyeyim biraz sansin olursa 5-6 dolarlik skin dusurebiliyorsun daha 2 hafta once 5.5 dolarlik skin dusurdum onu satip muzik kiti aldim bu da kisa bi bilgi olsun
ayni sekilde ne cikicagini gormekte insani mutlu etmiyor degil
Arkadaşıma 120 dolar düştü adam gitti monitör aldı

16 yaşındaymış

Arkadaşıma 120 dolar düştü adam gitti monitör aldı

16 yaşındaymış
16 hım erken deprasyon olabilir 😂 Bir noktada fazla oyun oynayasın gelmiyor halbuki PC ye oyunlara fln o kadar harcama yapıyorsun... Bunun hayat, ekonomi, maddi durum ile fln bile alakası yok. Ben spor öneririm, ya da dışarı çıkıp 1-2 saat dolsan güzel olur. Hava sıcak tabi ama akşamüstü olur sabah erkenden saat 7-8 olur. Serin oluyor, güzel gelir. Bir dizi, çizgi film serisi de olur. Gerçi o seri bitince daha kötü oluyorsun. Ona bağımlı olmadan zevkine izlemek daha doğru olur.

Vay be .... Piskolog oldum, bana bunun için seans ücreti ödemelisin😂😂

Şimdi sifu indirdim yarım saat oynadım sıkılmadımda ama çıktım. Beyond two souls da var pc de 10 dakika falan oynayabildim. Sabredip oyunu sonuna kadar oynayamıyoruum. RDR2 bile var 10 saatim var oynayamıyorum kütüphanem baya dolu mafia oyunları batman oyunları gta 5 rdr2 witcher 3 falan falan. Birde ps 5 alacaktım. almış olsaydım galiba yüzüne bile bakmazdım şuan.
Bende de şu sıralar öyle. Daha çok oyunlara başlamayı sevmiyorum. Sürekli ipucu,tutorial görmekten bıktım. Ama başladım mı da iyi oynuyorum. GTA 5'i 1 haftada 40 saat oynayarak bitirdim. NFS Most Wanted 2005 redux modu da 1 haftadan kısa sürede %100 bitirdim. Resident evil 2 bitirdim.

online oyun çok oynuyorsan gameplay odaklı oyunlar lazımdır büyük ihtimal Dying Light serisini oynamadıysan bence bi denemelisin. Cyberpunk 2077'yi oynarken çok eğlenmişimdir fakat sana önerim cyberpunk 2077 oynarken modlu oynamandır modsuz bi süre sonra sıkıyo

mod dediğimde çoğunlukla araba modu filan kursan iyi olabilir sıkıldığında araba sürersin çok eğlenceli oluyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,965
Üyeler
184,248
Son üye
psilive
Geri