İnternet hızınız kaç Mbps? (Fotoğraf)

Hadi herkes kaç mbps aldığını atsın. En düşük hızdan başlıyorum. Diğer foto da Waveform testi. Nasıl A aldın derseniz QoS sayesinde ehe.
Superonline 1000mbps/50mbps kullanıyorum
Indirme yaparken max 800mbps kullaniyor. Arasıra ping vs de yükseliyor. 100mbps ile indirme hizi dışında hiç farkı yok

Hadi herkes kaç mbps aldığını atsın. En düşük hızdan başlıyorum. Diğer foto da Waveform testi. Nasıl A aldın derseniz QoS sayesinde ehe.
1000/1000 veriyor türknet bilgisayara Cat6 kablo ile bağlı

Hocam 3k çok ya. Zaten ISS'ye ödediğimiz ücret içinde modem için ekstra almaya devam edecekler. Zoruma gider. Kalsın bu.
İkinci el alllllllll Keneetic modemleri 0 almaya gerek yok en eski modeli kullanıyorum her ay güncelleme geliyor bir kere bozulmadı bir kere yavaşlamadı bir kere ısınmadı ping sorunlarından kurtuldum rahatladım bin tane özellik çok basit arayüz fiber modemden bul ikinci el 2kya bile bulursun ping konusunda büyük sorun yaşıyorsan al yaşamıyorsan alma zaten önemi yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eski internetim diğeride yenisi çağ değil dönem değiştim taş devrinden sanayi devrimine geçtim resmen
tadı nasıl :(

bilen birisi varsa ben bu hızları alıyorum ama hat değerlerim gayet iyi 24 mbps alabilirsin diyor alt yapımda 16 mbps arasak yükseltebilirler mi bilen var mı?

Netspeed 380TL 100lük fiber
1755437537343.webp
1755437719241.webp

İkinci el alllllllll Keneetic modemleri 0 almaya gerek yok en eski modeli kullanıyorum her ay güncelleme geliyor bir kere bozulmadı bir kere yavaşlamadı bir kere ısınmadı ping sorunlarından kurtuldum rahatladım bin tane özellik çok basit arayüz fiber modemden bul ikinci el 2kya bile bulursun ping konusunda büyük sorun yaşıyorsan al yaşamıyorsan alma zaten önemi yok

tadı nasıl :(

bilen birisi varsa ben bu hızları alıyorum ama hat değerlerim gayet iyi 24 mbps alabilirsin diyor alt yapımda 16 mbps arasak yükseltebilirler mi bilen var mı?
baldan tatlı

O paraya mis gibi
bu arada ne dicem testi bende yaptım ama ping 60 diyor benimki normalde 16 bu abd sunucularından ölçüyor olmasın

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-08-17 182700.webp
    Ekran görüntüsü 2025-08-17 182700.webp
    52.7 KB · Hit: 17
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,159,309
Üyeler