Hikayeli oyun önerisi

bugraax

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
70
GOW 2018 ve ragnarok u oynayıp bayıldım en sevdiğim oyunlar net. ghost of tsushimada oynadım oda çok iyiydi tlou serisini de oynadım 2. oyunu sevemesemde 1. güzeldi. uncharted 4 ün hikayesini bildiğim için oynayamıyorum sarmıyor. witcher 3 oynadım sarmadı. rdr2 sarmadı. mafia 1 sarmadı. bana aksiyonu bol ve hikayesi sağlam oyun önerir misiniz??

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
gta4 + dlc leri
metro serisi

Metro 1 oynadım 3 saat falan vuruş hissi 0 dı sonra sildim. Direkt exodusdan başlasam bir şey olurmu?
Hikaye bağlantısı evet var. Şöyle söyleyeyim, exodus aralarından her yönde en iyisi, grafikleri-hikaye kusursuz. Ancak doğrudan bundan başlarsan, karakterleri tanıyamıyorsun ve olay nasıl bu noktaya geldi tam anlayamıyorsun. Oynarken müthiş, sadece bunu oynasan bile kesinlikle zevk alır hiçbir eksiklik hissetmeden oynarsın. Fakat ilk oyundan başlarsan nasıl buraya geldiler, karakterler kim, nasıl böyle oldular çok daha iyi anlıyorsun.

Hikaye bağlantısı evet var. Şöyle söyleyeyim, exodus aralarından her yönde en iyisi, grafikleri-hikaye kusursuz. Ancak doğrudan bundan başlarsan, karakterleri tanıyamıyorsun ve olay nasıl bu noktaya geldi tam anlayamıyorsun. Oynarken müthiş, sadece bunu oynasan bile kesinlikle zevk alır hiçbir eksiklik hissetmeden oynarsın. Fakat ilk oyundan başlarsan nasıl buraya geldiler, karakterler kim, nasıl böyle oldular çok daha iyi anlıyorsun.
ana karakter adı artyomdu onu hatırlıyorum. youtube dan izlerim yüksek ihtimalle 1 ve 2 yi

GOW 2018 ve ragnarok u oynayıp bayıldım en sevdiğim oyunlar net. ghost of tsushimada oynadım oda çok iyiydi tlou serisini de oynadım 2. oyunu sevemesemde 1. güzeldi. uncharted 4 ün hikayesini bildiğim için oynayamıyorum sarmıyor. witcher 3 oynadım sarmadı. rdr2 sarmadı. mafia 1 sarmadı. bana aksiyonu bol ve hikayesi sağlam oyun önerir misiniz??
Life strange 2 olabilir yani hikeyesi sarıyor ondan diyorum akıcı oynaniýor gittikçe merak ediyorsun

Horizon Zero Dawn, Star Wars Jedi: Fallen Order, Control, Sekiro: Shadows Die Twice, Devil May Cry 5, Spec Ops: The Line, Resident Evil 4 Remake / Resident Evil 2 Remake, Detroit Become Human, Heavy Rain.

Metro oyna anna'yı kes oyun boyu

Tomb raider tekrara sarabilir ama arada çözdüğünüz gizemler vs oyunda epey keyif veriyor.

Cyberpunk hikaye olarak iyi gidiyor. Yan görevler tekrara sarıyor.

DMC ( Devil May Cry) Gamepad varsa güzel vakit geçirebilirsiniz. Kombolar vs derken vakit su gibi akıyor.

Gamepass alıp Cod serisinin hikayeside üzmez.

Geri