- Reaksiyon skoru
- 67
- Konu Sahibi Konu Sahibi
amd cleanup kullanıyorum ben hocamddu ile temizlediniz değil mi ?
amd cleanup kullanıyorum ben hocamddu ile temizlediniz değil mi ?
oda olur hocam fakat en garantisi ddu diye onu öneririm.amd cleanup kullanıyorum ben hocam
Saydığın bütün oyunlar sıkıntılı bu arada![]()
sımdı yuklendı driver the last of us da bakayım eskı degerler ile arasındakı farka buraya da atarımoda olur hocam fakat en garantisi ddu diye onu öneririm.
oyle yapmayı dusunuyorum hocam 2 sene idarelik kullanıp sistemı kendım yuklsetmeye baslayacagımYani zaten ddr5 iyi bi sistemin bi süre daha bunla idare edip dediğim gibi yaparsan daha iyi olur
sorununuz çözülsünde boşuna masrafa gerek kalmasın hocam 6700xt çok iyi bir kart çünkü.bilmiorum hocam bundan once 6800 kullanıyordum onda yasamamıstım bunları
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sımdı yuklendı driver the last of us da bakayım eskı degerler ile arasındakı farka buraya da atarım
oyle yapmayı dusunuyorum hocam 2 sene idarelik kullanıp sistemı kendım yuklsetmeye baslayacagım
sımdı deniyorum hocam ınsallah cıkmaz bıseylersorununuz çözülsünde boşuna masrafa gerek kalmasın hocam 6700xt çok iyi bir kart çünkü.
driver yenıleyınce oyundakı golgelendırmelerı de yenıden yukluyorsorununuz çözülsünde boşuna masrafa gerek kalmasın hocam 6700xt çok iyi bir kart çünkü.
hocam muhtemelen driver problemi benchmarklara bakınca stutter gorunmuyor. belki de oyunun optimizasyonu sonra guncellemelerle bozulmustur bilemiyorum ama ayni sistemde 91fps ortalama 75 fps 1% low olarak gozukuyor.sımdı deniyorum hocam ınsallah cıkmaz bıseyler
driver yenıleyınce oyundakı golgelendırmelerı de yenıden yukluyor
25.3.1 yukledım sımdı golgelendırmelerı beklıyorum bakacagımhocam muhtemelen driver problemi benchmarklara bakınca stutter gorunmuyor. belki de oyunun optimizasyonu sonra guncellemelerle bozulmustur bilemiyorum ama ayni sistemde 91fps ortalama 75 fps 1% low olarak gozukuyor.
ne kullanırken?5 yılda tek bir şey ögrendım am kullanırken
eger bilgisayarda sorun varsa sorun sensın
25.3.1 yukledım sımdı golgelendırmelerı beklıyorum bakacagım
OLAMAZne kullanırken?![]()
Hocam last of us ı steam den mi aldınız yoksa paylaşımlı hesap mı aldınız itemsatış gibi yerlerdenets 2 de mesela sehire gelınce arabaların cok oldugu yerlerde oluyor
the last of us part 1 de genel oyunun her yerinde oluyor
fs 22 de cok nadir oluyor
ama asetto corsa da pure grafik paketinde gram sorun yasamıyorum pure ne sorucak olursanız oyunun en agır grafik paketi ama sorunsuz oynuyorum assettoyu
the last of us arada cokuyor ama coktugunde amd driverından herhangi bir hata almıyorum sonynın kendı hata raporu cıkıyor onda ne yaparken oyun coktugunu yazıyorum gonderiyorum
amacım yukseltme degıl cok kayıp vermeden aynı seviyede kalsam benım ıcın yeterli olur
epicden kendı hesabımda varHocam last of us ı steam den mi aldınız yoksa paylaşımlı hesap mı aldınız itemsatış gibi yerlerden
Hocam bende onu oynamak istiyorum da şuan 2binin üstünde. Sizin hesapla oynasam kabul eder misinizepicden kendı hesabımda var