Çözüldü✓ 6700 xt den 3060 ti gecilir mi stutter sorunu

sorununuz çözülsünde boşuna masrafa gerek kalmasın hocam 6700xt çok iyi bir kart çünkü.
hocam muhtemelen driver problemi benchmarklara bakınca stutter gorunmuyor. belki de oyunun optimizasyonu sonra guncellemelerle bozulmustur bilemiyorum ama ayni sistemde 91fps ortalama 75 fps 1% low olarak gozukuyor.

eski driver .webp

bu eksı driverdakı degerler 1080 ultra grafikler native

25.3.1 deki degerlri dosyalara ekledım ismi yeniii diye aynı grafiklerde
Hocam bende onu oynamak istiyorum da şuan 2binin üstünde. Sizin hesapla oynasam kabul eder misiniz
epic game hesabında steamdeki gibi aile sistemi varsa yapalım ama yoksa hesabı vermem kusura bakma

Ekler

• yeniii.webp
    yeniii.webp
    187.4 KB · Hit: 20
hocam yanlıs fotograf eklemısım yenı fotografı ekledım bırde ona bakarmısnız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aslında butce dusunmedım suanda sorun cozulurse fulden unutacagım
stuter çözülmüş gibi hocam bir problem var mı ?

suanlık bı sorun yok gibi duruyor hocam
şükür hocam aslında böyle böyle driverleri test et 25.3.1 de sorun çözülmüş olsa bile performans hafif düştü sonraki sürümde dene 25.3.1 den sonraki en stabili bulup bir süre idare et sonra yeni karta geçersin.

şükür hocam aslında böyle böyle driverleri test et 25.3.1 de sorun çözülmüş olsa bile performans hafif düştü sonraki sürümde dene 25.3.1 den sonraki en stabili bulup bir süre idare et sonra yeni karta geçersin.
uok hocam dusme olmadı arttı bile ilk baktıgın foto 2k yuksek ayarlarda olan foto sonra ben 1080p ultra yapıp attım sıkıntı yok suan

Geçilir, ben de geçeceğim. AMD den sıkıldım.
kral sorun cozuldugu ıcın gecmeyecegım herhalde

6700 xt red evil kartım var cok uzun zamandır amd kullanıyorum ve artık yasadıgım sorunlar bıktırdı degisştirmek istiyorum sehirimde 3060ti vs falan arıyorum gecilir mi fps testlerıne baktıgımda arasında oyundan oyuna 10 20 fps fark oluyor
6700xt reddevil 2 hafta arayıp bulamadım . elinizdeki kart çok güzel eğer arkadaşınızın vs sisteminde deneyebilirseniz sorun kartta mı diğer bileşenlerde mi belli olur . amd ekran kartı bilgisayarın diğer parçalarına göre de sıkıntı verebiliyor nvidia kadar stabl olmuyor

6700xt reddevil 2 hafta arayıp bulamadım . elinizdeki kart çok güzel eğer arkadaşınızın vs sisteminde deneyebilirseniz sorun kartta mı diğer bileşenlerde mi belli olur . amd ekran kartı bilgisayarın diğer parçalarına göre de sıkıntı verebiliyor nvidia kadar stabl olmuyor
driverdan kaynaklıymıs hocam cozduk sorun cıkmaz ınsallah bundan sonra

piyasada cok var ya nasıl bulamadın

uok hocam dusme olmadı arttı bile ilk baktıgın foto 2k yuksek ayarlarda olan foto sonra ben 1080p ultra yapıp attım sıkıntı yok suan

kral sorun cozuldugu ıcın gecmeyecegım herhalde
süper hocam red devil modeli bir üst model :D sevindim vallahi yazıklar olsun AMD ye 6000 serisinde problem çekenler var hala.

Geri