fuxi h7 mi aldınKulaklık mouse klavye çektim valla umarım hepsi iyidir kullanan varsa deneyimini paylaşırsa tatlı olur
fuxi h7 mi aldınKulaklık mouse klavye çektim valla umarım hepsi iyidir kullanan varsa deneyimini paylaşırsa tatlı olur
Evetfuxi h7 mi aldın
Mouse da 3311 var MCU belli değil bence alınmaz o fiyataKulaklık mouse klavye çektim valla umarım hepsi iyidir kullanan varsa deneyimini paylaşırsa tatlı olur
1k Hz diye gördüm ben ama olsun idare eder gözle fark etmen güç imkansız belkideFare ajazz aj179 apex sanırım. 8k pooling rate bunda da var mı acaba
Viper V3 pro var bro bende yanına yedek çektim şarjı bitince geçmelikMouse da 3311 var MCU belli değil bence alınmaz o fiyata
pekı havıt h2002e pro mu h2002d mıH2002D
Ona bile alınmaz bence1k Hz diye gördüm ben ama olsun idare eder gözle fark etmen güç imkansız belkide
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Viper V3 pro var bro bende yanına yedek çektim şarjı bitince geçmelik
Bilmiyorumpekı havıt h2002e pro mu h2002d mı
Görünüş hoşuma gittiOna bile alınmaz bence
beyler sızcee hangısıpekı havıt h2002e pro mu h2002d mı
Hocam klavye mouse kulaklık çektim diyorum birde koltuk mu çeksem kalitesi iyi midirBilmiyorum
O zaman mesajı alıntılayacaksın ki zaten kimse de sormamış. Soru ekleri ayrı yazılırKlavye sormuş biri ona istinaden.ayrica Sanane.sen muhtarımısın buranın