Yardım İem kulaklık önerisi

Heisenberg17

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
753
Bütçe
1400
Arkadaşım oyunlarda ses kasmak için ve discorda bizle konuşmak için kulaklık arıyor
Rampage kulaklıktan geçiyor iem olsun istiyor
Bütçe 1400 Max
Bende sense ıem var alınır mı PlayStation için almıştım

Arkadaşım oyunlarda ses kasmak için ve discorda bizle konuşmak için kulaklık arıyor
Bütçe 1400 Max
Iem kullananlar yorum yapsa iyi olur bilgileniriz bende almayı düşünüyorum , geçen amazon indiriminden jbl Quantum 50C aldım indirimdeydi yolunuz düşerse uzak durun 50 tl bimden kulaklık al daha iyi

Iem kullananlar yorum yapsa iyi olur bilgileniriz bende almayı düşünüyorum , geçen amazon indiriminden jbl Quantum 50C aldım indirimdeydi yoldunuz düşerse uzak durun 50 tl bimden kulaklık al daha iyi

Bende sense ıem var ps5 i satmadan önce kullanıyordum memnundum bu fiyata daha iyisi yoksa arkadaşa bunu aldırayım

bu fiyata truthear gate alınabilir. hem de amazon satıyor.
amazon detayını şu şekilde eklemek isterim. şuana kadar amazondan aldığım iki tane iem kulaklığım bozuldu. amazonu arayınca hiç bir şey sormadan ikisinde de iade aldılar. 2 yıl garantili olduğunu düşünürsen bence çok iyi

Mikrofon kalitesi nasıl ve ses kasılıyor mu
Ses kartida yok arkadasimin

Wraith iem kulaklıklarına bakabilirsin fiyat performans olarak kaliteli kulaklıkları var

Wraith iem kulaklıklarına bakabilirsin fiyat performans olarak kaliteli kulaklıkları var

Biliyorum bende var hocam bu fiyata daha iyisi var mı onun için sordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçe 1400 Max
Usb -type c dönüştürücü mu
3.5 jak-type c dönüştürucumu almalı type ve girişi yok

Bütçe 1400 Max
Sense iem veya kz bilmem ne almasında. Sense iemin tek artısı mic le beraber gelmesi. Aliexpressten moondrop chu2 veya 7hz zero2 çözsün. Vergiyle 900 civarına geliyodu en son

Mikrofon kalitesi nasıl ve ses kasılıyor mu
Ses kartida yok arkadasimin
mikrofon kalitesi iyi ama biraz dip sesi var hocam.
ses kartı lazımsa applenin şu ürününü öneririm ben de bilgisayarımda truthear hexa ile kullanıyorum çok başarılı

https://shenzhenaudio.com/products/tangzu-wan-er-s-g-ii-10mm-dynamic-driver-in-ear-headphone Şuan aktif kullandığım bunu tavsiye ederim ses kalitesi çok iyi 3.5mm ve type c seçenekleri var

mikrofon kalitesi iyi ama biraz dip sesi var hocam.
ses kartı lazımsa applenin şu ürününü öneririm ben de bilgisayarımda truthear hexa ile kullanıyorum çok başarılı
Ben de bunu kullanıyorum tavsiye ederim hocamın dediği gibi

https://shenzhenaudio.com/products/tangzu-wan-er-s-g-ii-10mm-dynamic-driver-in-ear-headphone Şuan aktif kullandığım bunu tavsiye ederim ses kalitesi çok iyi 3.5mm ve type c seçenekleri var

Ben de bunu kullanıyorum tavsiye ederim hocamın dediği gibi
bu fiyata truthear gate alınabilir. hem de amazon satıyor.
amazon detayını şu şekilde eklemek isterim. şuana kadar amazondan aldığım iki tane iem kulaklığım bozuldu. amazonu arayınca hiç bir şey sormadan ikisinde de iade aldılar. 2 yıl garantili olduğunu düşünürsen bence çok iyi

Bunlar mı sense ıem pro mu
USB to type c öneriniz var mı sense ıem proda ses kartı varmış

Geri