Dizmeyi düşündüğüm sistemim için yorum/önerilerinizi bekliyorum

Xpg Lancer black cl30 6000mhz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha ucuza geliyor
hocam incehesapta stok tükenmiş. taksitle alacağım için incehesap üzerinden öneriniz var mıdır

Hepsiburada kendisi satıyor taksit var

link atabilir misiniz

Hepsiburada kendisi satıyor taksit var

hocam beyaz sistem dizmek istiyorum beyaz versiyonu veya farklı bir modelin beyazı var mı

Selam dostlar 2024 sonunda 7500f ve asus 4070 li hazır sistem almıştım (yine siz önermiştiniz tşkler) şimdi o sistemimi satıp yükseltmek ve biraz da göze hitap eden bir sistem dizmek istiyorum. Bu sefer parçaların çoğunu tek tek kendim incehesaptan alacağım (peşin fiyata 3 taksit imkanı ile ) ve genel olarak beyaz bir sistem dizmek istiyorum. Eğer öneriniz veya yorumunuz varsa bekliyorum.

Sistem özelliklerini fotoğraf olarak atıyorum, ekran kartını 0 kapalı kutu PNY 5070TI OC 16GB alacağım 33k,

Arctic Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB White düşünüyorum beyaz 6.4k

Alıntıyı görüntüle
Sizce uyumlulukları ve fp oranı nasıl? Şöyle yapsan daha iyi olur dediğiniz bir şey var mı?
Güç kaynağı kesinlikle fiyatını hak etmiyor. İç bileşenleri o fiyat için kötü.

önerin var mı hocam? neden fiyatını hak etmiyor
İç bileşenleri o fiyata göre çok kötü çünkü.

Bütçen çıkarsa:

İç bileşenleri o fiyata göre çok kötü çünkü.

Bütçen çıkarsa:

hocam taksitle alacağım için incehesaptan olması gerekiyor bir de renk olarak beyaz tercih ediyorum var mı öyle bir fp psu

incehesap dışında fp beyaz psu öneriniz var mı
Beyaz yok. Siyah var ancak. MSI MPG A850GF olabilir belki. Fakat geçmişi pek parlak değil o serinin. Power_OK sinyali yanlış ayarlı olduğundan dolayı bilgisayar elektrik gidince tak diye kapanıyordu. Yeni sürümlerde düzeltilmiş midir bilmiyorum.

Beyaz yok. Siyah var ancak. MSI MPG A850GF olabilir belki. Fakat geçmişi pek parlak değil o serinin. Power_OK sinyali yanlış ayarlı olduğundan dolayı bilgisayar elektrik gidince tak diye kapanıyordu. Yeni sürümlerde düzeltilmiş midir bilmiyorum.
anladım hocam nzxt mi alayım o zaman
Beyaz versiyonu bilmiyorum
attığınız dışında ram öneriniz var mı

Geri