Normalde altyapım TurkTelekomdan olursa 1000/1000 destekliyor ama TurkNet kullanıyorum 125/55 destekliyor QoS ayarlarımı girdim yapay zekalardan veya videolardan bakarak yapmaya çalıştım ama QoS ayarlarını girdikten sonra download latency daha fazla artıyor ping değerleri artıyor hatta yanlış değer girmememe rağmen 105000, 40000 değerleri girmeme rağmen downloadda ciddi sıkıntılar yaşıyorum 30/30 MBPS'a kadar düşüyorQoS ayarı yapmalısınız yani 120/50 alıyorsanız download'ı biraz düşürüp örnek 105 mbps 35 download yaparsanız rahatlatıyorsunuz bu sayede ne gecikme oluyor ne ping sorunu oluyor aynı zamanda testte de A+ alıyorsunuz modeminiz de QoS ayarı vardır mutlaka bakın derim
yok hayir lol de 24 apex de 83 ping le oynuyorumA+ A B C C iyi değil ping sorunları yaşıyor musun oyunlarda
buda Qos ayarı yaptıktan sonra ki degerlerA+ A B C C iyi değil ping sorunları yaşıyor musun oyunlarda
Kaça kaç hız?
QoS ayarı yapınca daha kötü oluyorsa modemin leşliğinden kaynaklı maalesefNormalde altyapım TurkTelekomdan olursa 1000/1000 destekliyor ama TurkNet kullanıyorum 125/55 destekliyor QoS ayarlarımı girdim yapay zekalardan veya videolardan bakarak yapmaya çalıştım ama QoS ayarlarını girdikten sonra download latency daha fazla artıyor ping değerleri artıyor hatta yanlış değer girmememe rağmen 105000, 40000 değerleri girmeme rağmen downloadda ciddi sıkıntılar yaşıyorum 30/30 MBPS'a kadar düşüyor
Modem arayüzünde tanılama tarzı bir şey yazması lazım hat değerlerinde gözükür mesela benim 16 mbps hat değerim iyi 25'e kadar çıkıyoralt yapı fiber ne kadar hıza kadar desteklediğini nasıl öğrenirim
Superonline?
Kaça kaç hız alıyorsun? iç tesisat'a bağlı fiberse zaten 10'u geçmiyo kolay kolayunloaded ping nasıl bu kadar düşük cikabiliyor? bende minimum 60 ms oluyo
Hocam start test diyorum test kısmı gidiyor bu yazılar kalıyor yapmıyor testi niye böyle oluyorNey var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir waveform testi yapsana![]()
He şimdi yapabildim sonuçlar böyle varsa daha iyisi dünyada beklerimSadece start test diyorsun yapıyor kablolu test yaparsın daha iyi
![]()
Bufferbloat and Internet Speed Test - Waveform
Is bufferbloat causing issues with your internet connection? Run this test to find out.www.waveform.com
Iyy bu ne iç tesisat baya leş allah sabır versinHocam start test diyorum test kısmı gidiyor bu yazılar kalıyor yapmıyor testi niye böyle oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
He şimdi yapabildim sonuçlar böyle varsa daha iyisi dünyada beklerim![]()
sana çok zorsa bize ölümfibersiz yaşamak çok zor![]()