Buyuk ihtimalle alici gibi seyler ile haberlesiyor sensör yani sen ben gibi insanlarin tamir edebilecegi birsey değildir hadi aliciyi buldun lehim bilginde var o sensörleri birbirine baglamakta varfaremin usb donglesi bozuldu nasıl tamir edilir veya yenisini nereden alabilirim
Servisten yenisini isteyin, tamiri olmaz.faremin usb donglesi bozuldu nasıl tamir edilir veya yenisini nereden alabilirim
Servisten isteyince direkt verirlermi yoksa baya bi para isterlermi bi bilginiz varmıdırServisten yenisini isteyin, tamiri olmaz.
Rekabetci oyunlarda bt5.3 iş yapmadı denediydim yinede sağolunBuyuk ihtimalle alici gibi seyler ile haberlesiyor sensör yani sen ben gibi insanlarin tamir edebilecegi birsey değildir hadi aliciyi buldun lehim bilginde var o sensörleri birbirine baglamakta var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kablosuz kullanicam dersen illaki Bluetooth da vardir internetten 5.3 Bluetooth usb alip oyle kullanilbilirsin
Yani servisten ne kadar para isteyeceklerini hatta yenisini verebiliceklerini bile bilmiyorum en son kablolu kullanirsin oyunda ise yaramadiysaServisten isteyince direkt verirlermi yoksa baya bi para isterlermi bi bilginiz varmıdır
Rekabetci oyunlarda bt5.3 iş yapmadı denediydim yinede sağolun
Haklısın garantisi bittiydi ürünün büyükihtimallede baya para isterler en iyisi kabloluYani servisten ne kadar para isteyeceklerini hatta yenisini verebiliceklerini bile bilmiyorum en son kablolu kullanirsin oyunda ise yaramadiysa
Ürünü satın alalı 5 yıl olmadıysa dongle iste. Fiyatını beğenirsen satın alırsın. Eğer dongle yok derlerse mevcut dongle'ın arızalı olduğunu ve tamir istediğini söylersin. Eğer iki koşulda da sana ürün sağlanamaz ise, ürünü iade eder parasını geri alırsın tabi senin için avantajlıysa.Servisten isteyince direkt verirlermi yoksa baya bi para isterlermi bi bilginiz varmıdır
Rekabetci oyunlarda bt5.3 iş yapmadı denediydim yinede sağolun
3yıl oldu bu bilgi için teşekkür ederim yarın soracağım sağolunÜrünü satın alalı 5 yıl olmadıysa dongle iste. Fiyatını beğenirsen satın alırsın. Eğer dongle yok derlerse mevcut dongle'ın arızalı olduğunu ve tamir istediğini söylersin. Eğer iki koşulda da sana ürün sağlanamaz ise, ürünü iade eder parasını geri alırsın tabi senin için avantajlıysa.