❌İndirim Bitti! 💥💥 Sparkle ARC B580 OC 12GB 9910 TL !! 💥💥 PEŞİN FİYATA 3 TAKSİT

8gb
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam afmf kaç fps fark eder birde amd de sorun çıkarmı ilk defa alıcam özellikle sürücü
Eski serilerinde driver hatası oluyordu ama yeni serilerde problem yok kalmadı neredeyse.Afmf de dlss kadar iyi olmasa da işe yarar.Tercih size bağlı biraz vram mi fazla olsun teknolojisi daha gelişmiş mi olsun diye

Eski serilerinde driver hatası oluyordu ama yeni serilerde problem yok kalmadı neredeyse.Afmf de dlss kadar iyi olmasa da işe yarar.Tercih size bağlı biraz vram mi fazla olsun teknolojisi daha gelişmiş mi olsun diye
Hocam şahsen b580taraflı değilim ya hala güvenemiyorum bence aynı a serisind dolduğu gibi biraz zaman geçmeli ama 4060ise o paraları haketmiyor var 26k ya ama ddr4 yani sırf 4060için almak mantıklı mı

şahsen b580taraflı değilim ya hala güvenemiyorum bence aynı a serisind dolduğu gibi biraz zaman geçmeli ama 4060ise o paraları haketmiyor var 26k ya ama ddr4 yani sırf 4060için almak mantıklı mı
Yok mantıklı değil sırf 4060 için almak.Rx7600 daha mantıklı bence de.Bu fiyata b580 iyi ama sizin durumuzda çok mantıklı değil.

Konuyu da işgal ettik bu arada kusura bakmayın dostlar.

Yok mantıklı değil sırf 4060 için almak.Rx7600 daha mantıklı bence de.Bu fiyata b580 iyi ama sizin durumuzda çok mantıklı değil.

Konuyu da işgal ettik bu arada kusura bakmayın dostlar.
Evet kusura bakmayın bu arada çok teşekkürler hocam

Cs2 de 100 fps lere düşen kart değil mi bu

Amd bu seneki yazılımla batırmasına bakınca bu kart her türlü alınır.

Hic ikinci el ürün almadın galiba ? Kutulu faturalı garantisi devam eden ama ikinci el olan bir sürü ürün var bu ürünlerin sıfırdan farkı ne?
Ne farkı oluyor ben söyleyeyim:
  • Faturası adına olmayacak. Hakem heyetine başvursan iade kararı falan çıksa sorun olacak.
  • 0 alsan kendi kartına uygun taksitle alacaksın, kupon varsa kullanacaksın, puan kampanyası cashback falan varsa faydalanacaksın
  • hiçkimseyle muhattap olmana gerek yok pazarlık yapmana kargosuydu bilmemnesiydi uğraşmana gerek yok düğmeye basıyorsun direk kapına geliyor
Ha yiğidin hakkını verelim ne farkı olmuyor onu da söyleyeyim:
  • Fiyat farkı olmuyor 2. elini de 0'ı ile aynı fiyata satıyorlar. Hele bi de sabırlı olup indirim takip eden biriysen 0'ından daha pahalı satıyorlar. :oops:

O zaman alsınlar hocam siz kefilseniz. Tr tamir yapıyorlarmış sizin dediginize göre. Yurtdışına giderlerse siz yardimci olursunuz ne diyelim 😅
Sen yurtdışına niye taktın acaba yurtdışına sen mi göndermen lazım öyle bir şey olamaz ki sen distribütöre ya da yetkili servise gönderirsin. Sonrası onlarda isterlerse uzay boşluğuna göndersinler senin işini gördükleri sürece sorun yok.

kasım ayında bekliyordum bu fiyatı 3x fanlı model net alınır ancak
işlemciniz eskiyse
eski nesil oyunlar oynuyorsanız
videolarda gördüğünüz değerleri alamazsınız optimizasyon sorunlar var ama bu fiyata da RTX4060 12 gb ekran kartı yok sonuçta. Satıcı biraz soru işareti ama fiyat iyi

Fiyat iyiymiş. Değerlendirilebilir.

Herkes 2. el mi almak zorunda kral 0 isteyen işlemcisi de yeni olanlar bunu alsın işte.2. elciler olarak tüm konuları işgal ediyonuz yani.
Bu ekran kartı gücünle oranla daha güclü bir işlemci istiyor ekran kartını beslemek için yani normalde darboğaz yapmayacak bir işlemci bile darboğaz yapabilir. Bu yüzden CS/Valo gibi oyunlarda muhtemelen bu kart RX 6600 dan bile geri kalır
Ayrıca ekran kartı dediğiniz alet suan 2. elde bedavaya satılıyor 10-11K ya RX 6800XT alırsınız 4070 gücünde.
Ha bu fiyata bu kart da alınır ben sadece fikrimi sunuyorum tabii. Neticede yer yer RX 6700XT den güclü sayılır ve fiyatı bedava

Geri