❌İndirim Bitti! CASPER Excalibur G870 -> 5060 - 13620H - 16 GB 500 GB -> 42399 TL / 16 GB 1 TB -> 43199 TL

g770 4 sene ve 1.5 sene civari g870 kullandim 2side beleş ver kullanmam bidaha bir laptoptan elektrik carpiyorsa yada 3. günündne yanık kokusuyla soket yaniyorsa isim olmaz
Önceki mesajınızda G870 veya G770 kullanmadığınızı söylemiştiniz. Ne ara G870 sahibi oldunuz siz ? G870 kendini düzeltti diyorlardan 1.5 sene G870 kullandıma bedava verseler almama nereden geldik ? Güzel mavra.
Screenshot_20250803-001827_Chrome.webp

Bu sizin mesajiniz.
Casper'ın çoğu ürününün fiyatı kazık tamamda memmun olan yok gibi cümleler çok iddialı. Her markanın kazık ürününü buluruz.

Son düzenleme:
Önceki mesajınızda G870 veya G770 kullanmadığınızı söylemiştiniz. Ne ara G870 sahibi oldunuz siz ? G870 kendini düzeltti diyorlardan 1.5 sene G870 kullandıma bedava verseler almama nereden geldik ? Güzel mavra.
Alıntıyı görüntüle
Bu sizin mesajiniz.
Casper'ın çoğu ürününün fiyatı kazık tamamda memmun olan yok gibi cümleler çok iddialı. Her markanın kazık ürününü buluruz.
yalan aticak halim yok kimseye 1. si bu 2. side
azicik sikayetvar ve diger forumlardaki konulari incelersen sorunlari gorursun zaten kaynacakaya gerekmi var excaliburun hazir sistemleride rezil fiyat acisindan monitorleri feci kronik baska urunude kalmadj g900 mu g910 mu tek o kasasi duzgundu oda yok gibi nerdeyse

azicik sikayetvar ve diger forumlardaki konulari incelersen sorunlari gorursun zaten kaynacakaya gerekmi var excaliburun hazir sistemleride rezil fiyat acisindan monitorleri feci kronik baska urunude kalmadj g900 mu g910 mu tek o kasasi duzgundu oda yok gibi nerdeyse
Hocam, sana bir şey diyeceğim yanlış anlama sakın yani bu bir gerçek olduğu için yani abartma falan yok veya sana kıllık olsun diye ya da canını sıkmak için değil. Dünyada teknoloji danışacak ya da tavsiye alacak iki kişi kalsa biri sen olsan biri de Binali Yıldırım olsa, yemin ediyorum sana danışmam ona danışırım. O kadar boş konuşuyorsun ki, en azından seni dinleyerek vadimi çöpe atıp sinirlerimi bozacağıma onu dinler gülerim daha iyi.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Senr
Hocam hemen hemen her modelin kronik sorununu bulabilirsiniz forumlarda.
Hazir sistemleri bence de rezil ama konumuz o değil, ona bakarsan HP'nin de hazır sistenleri rezil fiyatta. Monitörlerin kronik sorunlusu Samsung'ta bile var. Lütfen başkalarının yorumlarıyla hareket etmeyin. Bana hala forumlardaki konuları incelersen diyorsun. Forumlarda bulunan en detaylı ilk G870 incelemesini ben yaptım. Kanıtımda var. Bir forumda zaten ilk G870 konusu benim. Yeşil forumda da ilk inceleyenlerdenim. Elimde inceleyebileceğim cihaz varken forumlarda bulunan konuya niye bakıyorum ?

Sizden bir G870 resmi bekliyorum o zaman.
20231220_215555-min.webp

Maşallah nazar değmesin.

Son düzenleme:
Bu arada Casper adamdır dbndn laptop arasına sakız koymusum kapattım ekran kırıldı ücretsiz değişim yapti adamlar 😃

• Beğen
Son düzenleme:
G870 kasa ısınıyor mu, nasıl arkadaşlar 1 aylık deneyiminiz? Sıcaklıklar kaç, fan sesi vs anlatın biraz.
Çok fazla kullanma fırsatım olmadı ama fansız düz bir stantla kullanıyorum sıcaklıklar genel anlamda iyi gibi bir laptop için 75 dereceleri geçmiyor neredeyse.Sadece rami tek slot 32gb olanların anormal şekilde ısındığını gördüm ama daha ram sıcaklıklığına bakmadığım için yorum yapamıyorum.Fan sesi de normal gibi duyuluyor yani ama oyun modunda rahatsız etmiyor, yüksek performans modunda rahatsız edebilir.Fps ler de şimdilik güzel gibi 5000 serisi olduğu için dlss ve mfg kurtarıyor zaten.Bir de adaptörün 180 watt olması yetersiz onu da söyliyim 210 falan olsa daha iyiymiş pil bazen %95 seviyelerine düşebiliyor şarjdayken.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

He bir de fanlar acayip fazla toz tutuyor 1-2 haftada bile onu da söyleyeyim 3 ayda bir temizlense iyi olur

Benim bu markaya ön yargım vardı 2 arkadaşım g870 kasalı laptop kullanıyor sorunları yok. Oysa bir arkadaşım hp victus aldı çok pişman oldu.

Millet ezbere boş boş kötülüyor yani. Teşekkür ederim, yine ciddi bir fırsat olursa Excalibur olanları da değerlendireceğim. (y)
44 k ya 32gb/1tb olan modeli aldım hocam ben o fiyatlara tekrar gelirse düşünmeden alabilirsiniz.

G870 kasa ısınıyor mu, nasıl arkadaşlar 1 aylık deneyiminiz? Sıcaklıklar kaç, fan sesi vs anlatın biraz.
Nitro 16 var elimde ondan daha sıcak ama daha az fan sesi var. Sıcaklıklar 80 civarında takılıyor. 42k ya 9 taksit 32gb 512 aldim güzel şuanlık sorun yok. Macun eskidikçe ne olur bilemem.

Arkadaşlar G870 kullanıyorum, TR'de en serin çalışan G870'ten birisi olabilir iddiam var 😁(işin şakası ama gerçek yani da olabilir). Çoğu gaming pcden serin çalışıyordur, ha burada kullanıcının teknik-donanim bilgisi önemli. Ebuy7 ve aliexpress'ten ptm7950 aldım MX macunlar denedim en iyisi aliexpress ptm, CPU 80 derece görmüyorum görünce bi işgilleniyorum. 2024 Aralık'ta 25.500'e garantili alıp garantisini bozdum, temiz temiz keyfime bakıyorum. Maşallah pcye nazar değmesin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar G870 kullanıyorum, TR'de en serin çalışan G870'ten birisi olabilir iddiam var 😁(işin şakası ama gerçek yani da olabilir). Çoğu gaming pcden serin çalışıyordur, ha burada kullanıcının teknik-donanim bilgisi önemli. Ebuy7 ve aliexpress'ten ptm7950 aldım MX macunlar denedim en iyisi aliexpress ptm, CPU 80 derece görmüyorum görünce bi işgilleniyorum. 2024 Aralık'ta 25.500'e garantili alıp garantisini bozdum, temiz temiz keyfime bakıyorum. Maşallah pcye nazar değmesin
Çift ekran, kablosuz gaming setlerle baya işimi görüyor. Diğer markalar özellikle victus gözümden çok düştü, sorun çıkarmadığı sürece Casper devam... i7 13. nesilini düşürürsem almayı da düşünüyorum

• İnanılmaz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,237
Üyeler
183,079
Son üye
Eyelpi7
Geri