muhammedtr281
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
Merhaba kasa öneriniz var mi
Hocam bunlarda çok pahalı olmuş koydeyim bunu alacaktım 3200-3300 den 3800 e kadar yükselmiş kargo ile beraber
Knk, corsair falan var ama 3 fan ile birlikte geliyor ayrıca egzoz fan alman lazım.Hocam bunlarda çok pahalı olmuş koydeyim bunu alacaktım 3200-3300 den 3800 e kadar yükselmiş kargo ile beraber
Hocam bunu çok gördüm soğutma performansı nasıldır malzeme kalitesi falan üzer mi bu kasa markasını pek bilmediğimden soruyom bı ara trendyoldan gameline grand premiun kasa almıştım her türlü sikintiliydi zararına sattım bunda ısınma vb. Yaşar miyim
Merhaba kasa öneriniz var mi
hem msi kasa hemde ızgaralı hava akışıda iyi2000 tl ye alabilirsin bütçen 3 3.5 ise 2 ye kasayı al parçaları geliştirMSI MAG FORGE M100A AKRİLİK YAN PANEL RGB FAN USB 3.2 mATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG FORGE M100A AKRİLİK YAN PANEL RGB FAN USB 3.2 mATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hocam bunu satmıştım zaten evet güzel kasa ama ışıkları değişmeyi geçtim kapanmiyor bile2000 tl ye alabilirsin bütçen 3 3.5 ise 2 ye kasayı al parçaları geliştirMSI MAG FORGE M100A AKRİLİK YAN PANEL RGB FAN USB 3.2 mATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG FORGE M100A AKRİLİK YAN PANEL RGB FAN USB 3.2 mATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hem msi kasa hemde ızgaralı hava akışıda iyi
Bide ilerde büyük bir ekran kartı alırsam kullanırım diye2000 tl ye alabilirsin bütçen 3 3.5 ise 2 ye kasayı al parçaları geliştirMSI MAG FORGE M100A AKRİLİK YAN PANEL RGB FAN USB 3.2 mATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hem msi kasa hemde ızgaralı hava akışıda iyi
ekran kartın, anakartın, işlemci soğutucun ne ?Merhaba kasa öneriniz var mi
Hocam şuan düşük biraz biraz aceleye getirilmiş cihaz ama ilerde elinden geldigince yükseltmeye caliscam şuan tam belli deil diyelimekran kartın, anakartın, işlemci soğutucun ne ?
bu özelliklere göre kasa seçmen gerekir ekran kartın sığıcakmı ana kartının boyutu ne sıvı soğutucumu kullanıcaksın hava soğutmamı kullanıcaksan boyutları ne bunlara göre seçmen gerekiyor ama yinede bi öneri yapıcaksamHocam şuan düşük biraz biraz aceleye getirilmiş cihaz ama ilerde elinden geldigince yükseltmeye caliscam şuan tam belli deil diyelim
Hocam akvaryum kasa olduğunda nedense bi şüphe ediyorum çünkü çok ısınır mi o aklımda kalıyor bundan önceki kasam gameline grand premiun diye bir akvaryum kasaydi korkulu rüyam oldu binbir türlü sıkıntısı vardı iade de olmadı en son 750 TL zararla satmistimbu özelliklere göre kasa seçmen gerekir ekran kartın sığıcakmı ana kartının boyutu ne sıvı soğutucumu kullanıcaksın hava soğutmamı kullanıcaksan boyutları ne bunlara göre seçmen gerekiyor ama yinede bi öneri yapıcaksam
bu kasayı öneririm bende almayı planlıyorum an akart olarak micro atxk boyutunu destekliyor 450mm ekran kartı için uzunluğu var 360mm radyatör desteği ve hava soğutma içinde 160mm destekliyor ama posu yok haberin olsun
Sıkıntı yok tam 1200w PSU varbu özelliklere göre kasa seçmen gerekir ekran kartın sığıcakmı ana kartının boyutu ne sıvı soğutucumu kullanıcaksın hava soğutmamı kullanıcaksan boyutları ne bunlara göre seçmen gerekiyor ama yinede bi öneri yapıcaksam
bu kasayı öneririm bende almayı planlıyorum an akart olarak micro atxk boyutunu destekliyor 450mm ekran kartı için uzunluğu var 360mm radyatör desteği ve hava soğutma içinde 160mm destekliyor ama posu yok haberin olsun
Bide bi köye gittim kasayı anlamamıştım 1 ayda kasalar baya fiyatı uçmuşbu özelliklere göre kasa seçmen gerekir ekran kartın sığıcakmı ana kartının boyutu ne sıvı soğutucumu kullanıcaksın hava soğutmamı kullanıcaksan boyutları ne bunlara göre seçmen gerekiyor ama yinede bi öneri yapıcaksam