IOS Iphone 16'dan 17 Pro'ya geçilir mi

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,260
Merhabalar, güncel olarak iPhone 16 kullanıyorum telefondan memnunum bir sıkıntım yok ancak 17 serisiyle bi yükseltme yapmalı mıyım diye düşünmeye başladım düşünürken aklıma şöyle bir şey geldi ben 1-2 sene içinde yurtdışına çıkmayı düşünüyorum bu zaman diliminde türkiye kayıtlı bir telefonun bana yurtdışında katkısı olmayacağından iPhone 16'mı satıp yurtdışı 17 pro tarzı bir şey mi alsam diye düşünüyorum yurtdışı iPhone kullanılır mı bu konulardan hiç anlamıyorum yardımcı olabilir misiniz

Merhabalar, güncel olarak iPhone 16 kullanıyorum telefondan memnunum bir sıkıntım yok ancak 17 serisiyle bi yükseltme yapmalı mıyım diye düşünmeye başladım düşünürken aklıma şöyle bir şey geldi ben 1-2 sene içinde yurtdışına çıkmayı düşünüyorum bu zaman diliminde türkiye kayıtlı bir telefonun bana yurtdışında katkısı olmayacağından iPhone 16'mı satıp yurtdışı 17 pro tarzı bir şey mi alsam diye düşünüyorum yurtdışı iPhone kullanılır mı bu konulardan hiç anlamıyorum yardımcı olabilir misiniz
bence bir üst modele geçicekseniz pro max alın en iyisi olur

düz modelden pro modele geçilecekse olabilir fakat şahsi düşüncem iPhone da en az 2 seri sonra geçilmesi en azından o zaman fark ediyor diye düşünüyorum performans olarak

bence bir üst modele geçicekseniz pro max alın en iyisi olur
Eğer fiyat farkı çok çıkmazsa o da olabilir mantıklı

düz modelden pro modele geçilecekse olabilir fakat şahsi düşüncem iPhone da en az 2 seri sonra geçilmesi en azından o zaman fark ediyor diye düşünüyorum performans olarak
bencede öyle zaten 17 aldıktan sonra uzun bir süre yükseltmeyi düşünmüyorum peki yd kullanım hakkında ne düşünüyorsunuz 2 sene gibi bir süre idare etmem gerekicek iOS'da bu iş nasıl oluyor

iphonelerde aslında performans olarak pek fark etmez sadece yeni ios sürümleri eski iphoenelere göre optimize yapmazlşar bundan yeniler daha iyi performans vereiyormuş gibi gelir strateji işte

iphonelerde aslında performans olarak pek fark etmez sadece yeni ios sürümleri eski iphoenelere göre optimize yapmazlşar bundan yeniler daha iyi performans vereiyormuş gibi gelir strateji işte
Evet hocam o konuda katılıyorum arkadaşım 11 kullanıyor hala aynı performans o yüzden çok önemli değil pro modeller sadece kamera olarak güzel o yüzden tercih edilebilir

Optimize ediyorlar aslında, o yüzden eski modelle yeni arasında çok hız farkı hissedilmiyor genelde. 11 den 16 ya geçenler falan hız olarak çok fark hissetmedik diyor mesela. Planlı eskitme mevzusunu hız üzerinden yapmıyor Apple, geçmişte denedi elinde patladı 😀

Evet hocam o konuda katılıyorum arkadaşım 11 kullanıyor hala aynı performans o yüzden çok önemli değil pro modeller sadece kamera olarak güzel o yüzden tercih edilebilir
eh kamera harici ekran hzi benim için önemli bence oda çok önemli bir fark birde işlemci pro modeli oluyor ama aşırı farklı değil zaten

Optimize ediyorlar aslında, o yüzden eski modelle yeni arasında çok hız farkı hissedilmiyor genelde. 11 den 16 ya geçenler falan hız olarak çok fark hissetmedik diyor mesela.
Evet genel olarak hız farkı olmuyor modellerde kaliteli optimizasyondan dolayı genel fark kamera ve ek özelliklerde oluyor aklımı tek kurcalayan konu yurtdışı kısmı

Evet genel olarak hız farkı olmuyor modellerde kaliteli optimizasyondan dolayı genel fark kamera ve ek özelliklerde oluyor aklımı tek kurcalayan konu yurtdışı kısmı
Geçişe gerek yok bence, yurtdışına kalıcı gitme planın varsa gidince düşünürsün değiştirmeyi.

Siz zaten burda atıyorum 60 bin vererek 16 pro max parası vermiş oluyorsunuz yurtdışı 17 pro max almak içinde çok fiyat farkı vermenize gerek yok diye tahmin ediyorum

Geçişe gerek yok bence, yurtdışına kalıcı gitme planın varsa gidince düşünürsün değiştirmeyi.
Gitmeden önce almak bana daha mantıklı geliyor sonuç olarak bu telefonlar globalin 2 katı fiyatında satılıyor ben orada satarsam %50 fiyatından daha ucuza satmış olucam bu yüzden burada satmak bana daha mantıklı geliyor telefonu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Siz zaten burda atıyorum 60 bin vererek 16 pro max parası vermiş oluyorsunuz yurtdışı 17 pro max almak içinde çok fiyat farkı vermenize gerek yok diye tahmin ediyorum
Maalesef biraz tr şartları aklımı tek kurcalayan konu 1-2 sene yurtdışı cihaz kullanmış olucam bu kadar etkiler ya da nasıl kullanılıyor hiçbir fikrim yok

Hocam 4+4 kullanım hakkın var zaten 4 ayda zahmet edip cebine iPhone 6s/7 gibi bir şey al kullan gitsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,134
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri