Wraith Sense IEM Kulaklık Alınır mı ?

Ben bilgisayarıma düz taktım kullanıyorum. Gayet iyi. Audiphile insanları dinleme çok. Onların hayatı ses. Beğenmezsen apple dac alabilirsin.
benim amacım zaten Pubg cs2 valo gibi yerlerde net ses almak bi boğukluk yankılı bi ses olmasın bu iyiyse dediğim konuda alabilirim

benim amacım zaten Pubg cs2 valo gibi yerlerde net ses almak bi boğukluk yankılı bi ses olmasın bu iyiyse dediğim konuda alabilirim
Moondrop chu 2 kullanıyorum. Oyundayken o kadar net ki ayak sesleri arkamdan gelince arkama dönesim geliyor.

direk iem alamayın bence çok saçmalar bence ses kartı olanların se skartı iyi olmaz genelde
Saçma mı ? Ses kalitesi olarak alacağın 9klık oyuncu kulaklıkların hepsini sollar. Iem kulaklık stüdyo kalitesinde. Moondrop chu 2 özellikle oyun için üretildi. Çok iyi. Fiyatı da inanılmaz uygun. Ses kartına falan da gerek yok.

kulak üstü olanlar saçıma çok baskı yapıyor döküyor iem ihtiyacım var
kafa bantlı modeller baskı problemi yapmaz uzun yıllar kullandım hiç bir şekilde saçımda çökme yaşamadım
örnek görsel:
1756116217380.webp

Saçma mı ? Ses kalitesi olarak alacağın 9klık oyuncu kulaklıkların hepsini sollar. Iem kulaklık stüdyo kalitesinde. Moondrop chu 2 özellikle oyun için üretildi. Çok iyi. Fiyatı da inanılmaz uygun. Ses kartına falan da gerek yok.
Kablosu kaç cm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,153
Üyeler
184,739
Son üye
Fahriçam
Geri