https://wraithesports.com/products/wraith-sense-iem-kulaklik?variant=48699675640001 bu kulaklğın Type-C olanı alınır mı? laptop üzerinden kullanacağım oyunlarda ses kasmakta sorun yaşar mıyım ?
Laptoptaki ses kartı normal bir şey bu kulaklık iyi olur mu her türlü?Alınmaz. Moondrop chu 2 al.
Ben bilgisayarıma düz taktım kullanıyorum. Gayet iyi. Audiphile insanları dinleme çok. Onların hayatı ses. Beğenmezsen apple dac alabilirsin.Laptoptaki ses kartı normal bir şey bu kulaklık iyi olur mu her türlü?
benim amacım zaten Pubg cs2 valo gibi yerlerde net ses almak bi boğukluk yankılı bi ses olmasın bu iyiyse dediğim konuda alabilirimBen bilgisayarıma düz taktım kullanıyorum. Gayet iyi. Audiphile insanları dinleme çok. Onların hayatı ses. Beğenmezsen apple dac alabilirsin.
Moondrop chu 2 kullanıyorum. Oyundayken o kadar net ki ayak sesleri arkamdan gelince arkama dönesim geliyor.benim amacım zaten Pubg cs2 valo gibi yerlerde net ses almak bi boğukluk yankılı bi ses olmasın bu iyiyse dediğim konuda alabilirim
tamamdır teşekkür ederim bir bakayımMoondrop chu 2 kullanıyorum. Oyundayken o kadar net ki ayak sesleri arkamdan gelince arkama dönesim geliyor.
direk iem alamayın bence çok saçmalar bence ses kartı olanların se skartı iyi olmaz geneldehttps://wraithesports.com/products/wraith-sense-iem-kulaklik?variant=48699675640001 bu kulaklğın Type-C olanı alınır mı? laptop üzerinden kullanacağım oyunlarda ses kasmakta sorun yaşar mıyım ?
Saçma mı ? Ses kalitesi olarak alacağın 9klık oyuncu kulaklıkların hepsini sollar. Iem kulaklık stüdyo kalitesinde. Moondrop chu 2 özellikle oyun için üretildi. Çok iyi. Fiyatı da inanılmaz uygun. Ses kartına falan da gerek yok.direk iem alamayın bence çok saçmalar bence ses kartı olanların se skartı iyi olmaz genelde
kulak üstü olanlar saçıma çok baskı yapıyor döküyor iem ihtiyacım vardirek iem alamayın bence çok saçmalar bence ses kartı olanların se skartı iyi olmaz genelde
kafa bantlı modeller baskı problemi yapmaz uzun yıllar kullandım hiç bir şekilde saçımda çökme yaşamadımkulak üstü olanlar saçıma çok baskı yapıyor döküyor iem ihtiyacım var
Kablosu kaç cmSaçma mı ? Ses kalitesi olarak alacağın 9klık oyuncu kulaklıkların hepsini sollar. Iem kulaklık stüdyo kalitesinde. Moondrop chu 2 özellikle oyun için üretildi. Çok iyi. Fiyatı da inanılmaz uygun. Ses kartına falan da gerek yok.
yani olabilir teşekkürler fikir içinkafa bantlı modeller baskı problemi yapmaz uzun yıllar kullandım hiç bir şekilde saçımda çökme yaşamadım
örnek görsel:
Alıntıyı görüntüle