Çözüldü✓ Mouse sorunu ve önerisi

Enxt0

80+
Reaksiyon skoru
11
Bütçe
2000
Selamlar,

Uzun zamandır sürekli tek aldığım şey mouse. Ajazz 159 Pro kullanıyordum, fakat mousenin switchleri bozuldu. Daha alalı 7 ay olmuştu. Aynı şekilde Logitech G102 kullanıyordum, onda da aynı sorun çıktı. Sürekli çift tıklıyor

Kullandığım her mouse’un ömrü 6-7 ay oluyor. Gerçekten çok sıkıldım. Switch ömrü uzun olan bir mouse istiyorum, kablosuz olursa çok daha iyi olur. Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

6-7 ayda bir mouse’un switchlerinin çift tıklama yapması normal mi?

Hz 1000 ve üstü olursa iyi olur Teşekkürler

Deathadder v3e bak ama mouse da en önemli durum elinin büyüklüğü ve tutuş şeklindir bilgin olsun

Deathadder v3e bak ama mouse da en önemli durum elinin büyüklüğü ve tutuş şeklindir bilgin olsun
reis bu tarz değilde ikisinin tarzı olsa iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mchose a5 ultra aldım baya memnunum tavsiye ederim
reis çok iyimiş ne zamandır kullanıyorsun swtich iyi midir buda 6 7 ayda bozulacaksa gerek yok bütçe arttıramya çalışırım

Son düzenleme:
27 Şub 2024 tarihinde aldigim ve sorunsuz kullandigim kablosuz uygun fiyat/performans guzel bir mouse. Tavsiye ederim.

Selamlar,

Uzun zamandır sürekli tek aldığım şey mouse. Ajazz 159 Pro kullanıyordum, fakat mousenin switchleri bozuldu. Daha alalı 7 ay olmuştu. Aynı şekilde Logitech G102 kullanıyordum, onda da aynı sorun çıktı. Sürekli çift tıklıyor

Kullandığım her mouse’un ömrü 6-7 ay oluyor. Gerçekten çok sıkıldım. Switch ömrü uzun olan bir mouse istiyorum, kablosuz olursa çok daha iyi olur. Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

6-7 ayda bir mouse’un switchlerinin çift tıklama yapması normal mi?

Hz 1000 ve üstü olursa iyi olur Teşekkürler
Mchose a5 ultra bak

reis bu tarz değilde ikisinin tarzı olsa iyi olur

reis çok iyimiş ne zamandır kullanıyorsun swtich iyi midir buda 6 7 ayda bozulacaksa gerek yok bütçe arttıramya çalışırım
Kaliteli switchleri var hocam. Bu da 6 ayda elinizde kalırsa sorun sizde olabilir :)

Kaliteli switchleri var hocam. Bu da 6 ayda elinizde kalırsa sorun sizde olabilir :)
valla sorun bende olabilir :D bunlardan hangisi en kalitelisidir

sürekli böyle oluyor şans faktörü mü kalite mi anlamadım

valla sorun bende olabilir :D bunlardan hangisi en kalitelisidir
Bütçe max 2000tl ise Mchose A5 Ultra gayet iyi bir seçenek. Boyutu bana ufak gelmese sipariş verecektim, 2 gün önce vazgeçtim.

Bütçe max 2000tl ise Mchose A5 Ultra gayet iyi bir seçenek. Boyutu bana ufak gelmese sipariş verecektim, 2 gün önce vazgeçtim.
g102 benzediği için alışık olduğum mouse gaming gen'de stoka gelirse alacağım

Geri