2. Ele sıcak bakmıyorum hocam başka bir tavsiyen var mıdırg435 alma pişman olursun artık iyi bir kulaklık değil ses seviyesi çok yetersiz kalıyor 2.elden g733 alınabilir bende 733 kullanıyorum g435 den geçtim buna 435i telefon kulaklığı olarak kullanıyorum artık bazen
Bütçemin çok üstündehs65 wireless alabilirsin uygulamadan sana göre aşırı basit ses ekolayzeri var ses kalitesi olarak hs80 e baya yakın
şuanda kulaklık piyasasına hakim değilim sadece önerebileceğim tek şey g435 almaman olacaktır2. Ele sıcak bakmıyorum hocam başka bir tavsiyen var mıdır
4.3k ya bulunuyoBütçemin çok üstünde
Kutunun. İçinden type c den usb ye dönüştürücü kablo var diye biliyorumreis içinden tip c uçlu aparat çıkıyor masaüstü kullanıyorum tip c yok type c to usb dönüştürücü alsam sesi etkiler mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
önerdiğiniz kulaklık önerilenler arasında yoksa yazabilirsiniz hocam
link atabilir misin ve razer kulaklıktan daha iyi midir4.3k ya bulunuyo
kablo var ama dongle takmak için değil şarj etmek için çıkıyor ps sürümdeKutunun. İçinden type c den usb ye dönüştürücü kablo var diye biliyorum
hyperspeed ile v2 pro ps arasında ne tür farklar vardır hocam kullandınız mı daha önceKutunun. İçinden type c den usb ye dönüştürücü kablo var diye biliyorum
Hyperspeed i kullandım v2 proyla tek fakı mikrofon çıkarılıp takılabilir olması bide Hyperspeed in gecikmesi daha düşüklink atabilir misin ve razer kulaklıktan daha iyi midir
kablo var ama dongle takmak için değil şarj etmek için çıkıyor ps sürümde
hyperspeed ile v2 pro ps arasında ne tür farklar vardır hocam kullandınız mı daha önce
anladım hocam v2 hyperspeed alıcam büyük ihtimalleHyperspeed i kullandım v2 proyla tek fakı mikrofon çıkarılıp takılabilir olması bide Hyperspeed in gecikmesi daha düşük
link atabilir misin ve razer kulaklıktan daha iyi midir
kablo var ama dongle takmak için değil şarj etmek için çıkıyor ps sürümde
hyperspeed ile v2 pro ps arasında ne tür farklar vardır hocam kullandınız mı daha önce
Burda 3.5kşuan 4.2 ye düşmüş satıcısı corsairCORSAIR HS65 kablosuz çok platformlu oyun kulaklığı, Bluetooth'lu, Dolby 7.1 surround ses, çok yönlü mikrofon, iCUE uyumlu, PC, Mac, PS5, PS4, Nintendo Switch, cep telefonu, beyaz : Amazon.com.tr: Elektronik
CORSAIR HS65 kablosuz çok platformlu oyun kulaklığı, Bluetooth'lu, Dolby 7.1 surround ses, çok yönlü mikrofon, iCUE uyumlu, PC, Mac, PS5, PS4, Nintendo Switch, cep telefonu, beyaz : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr