Öneri Battlefield 6 için bu rakamlar değer mi?

Ukraynadan alıpta TR'de girdiğini anlarlarsa hesap askıya alınabilir diyor yapay zekada araştırdım az
Öyle bir olay yok dostum. Oyun sonuçta senin hesabina yasal nir yolla satin aliniyor. Sen şimdi ukraynaya tatile gidip oyunu orda alsan ban mı yiyeceksin?

Öyle bir olay yok dostum. Oyun sonuçta senin hesabina yasal nir yolla satin aliniyor. Sen şimdi ukraynaya tatile gidip oyunu orda alsan ban mı yiyeceksin?
Satın alım yerine ayrı alınırkenki konuma ayrı bakıyorlar

1700tl'ye çaktım valla
1754671609184.webp

İntel işlemci alanlara BF6 ücretsiz verilecekmiş kodu satan olursa söylesin :D

nasıl aldınız hocam bende almak istiyorum metodu anlatır mısınız
Google Urban VPN yaz uzantı olarak ekle.
Sonra VPN’i aç Ukrayna’ya bağlan. Sonra EA sitesine gir, VPN sakın kapatma.Sonra EA hesabını gir, sonra Battlefield 6’ya tıkla.Ukrayna parası gözükecek, sonra o kaç TL ediyor ona bak. Kartına o kadar para at, sonra oyunu satın al
Bu kadar. He, ödeme kabul etmeyebilir; art arda dene.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ha, ban riski olabilir. Ben sorumluluk almıyorum, sadece sana anlattım.Ben de aldım, umarım ban falan olmaz. Ama bu yöntemi Portekizliler çok kullanıyor; adam FIFA alıyor, F1 25 alıyor,ban yemiyor.

Son düzenleme:
ya ben milletin neden bukadar bu oyunu yücelttiği ni anlamıyorum benim gördüğüm farklılık sadece binalar daha fazla yıkılıyoe ve map değişmiş beni yanlış görüyorum eski oyunlarla arada ne fark var toplasan 3 4 tane değişiklik var şahsen değmez 70 dolar

ya ben milletin neden bukadar bu oyunu yücelttiği ni anlamıyorum benim gördüğüm farklılık sadece binalar daha fazla yıkılıyoe ve map değişmiş beni yanlış görüyorum eski oyunlarla arada ne fark var toplasan 3 4 tane değişiklik var şahsen değmez 70 dolar
Ben sana anlatayım kanka. Battlefield “eskiye dönüyoruz” deyince insanlar büyük beklenti içine girdi. Fragmanlarda oyun çok iyi gözüküyordu, betada herkes denedi, çok beğendi. Bir de insanlar artık gerçekçi savaş deneyimi olan oyun istiyor. E tabi CoD seriyi batırınca insanlar da Battlefield’a geçti.

BF 2042 çok kötü olunca bu oyun bu kadar hype aldı o yüzden ama oyun kötü değil bazı şeyleri kötü ama mesela arayüz rezalet. Atmosfer güzel haritaları görücez yeni gelen revive mekaniği hoş olmuş. Ses konusunda bence bir tık geri gitmiş. Birde oyundaki hareket hızımız azalmış ayrıca şu jumpshotları kaldıracaklar galiba slide falan bitecek gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,307
Üyeler
183,090
Son üye
Three Dolar
Geri