❌İndirim Bitti! EPOMAKER SİTESİNDE CIDOO QK61 V2 gonderim yok

Bedava switch sahibi oldunuz beyler daha ne istiyorsunuz :D

Valla bana okey ya 2x switch 2x keycap tanesini 400 den verdim cidoo beleşe geldi üstüne 300 lira arttı.
Ben Mystery Box D almıştım bir kaç ay önce 30 dolara gelen klavyenin kablosun da sorun vardı imha etmeden 22 dolar kredi aldım kupon dahil ek75 kit aldım 28 dolara.

Vergi işi biraz şans sanırım ama geçen hafta AK820 Pro aldım 62 dolara faturada düşük göstermelerini istedim ama kurallar gereği yapamayacaklarını söylediler bana faturayı da ilettiler fatura da 62 dolar yazıyor . Bugün aras kargo ürünü gümrükten almış. Yani vergi çıkmayacak gibi gözüküyor.

Vergi işi biraz şans sanırım ama geçen hafta AK820 Pro aldım 62 dolara faturada düşük göstermelerini istedim ama kurallar gereği yapamayacaklarını söylediler bana faturayı da ilettiler fatura da 62 dolar yazıyor . Bugün aras kargo ürünü gümrükten almış. Yani vergi çıkmayacak gibi gözüküyor.
Ürünün kaç gündür gümrükte takip kısmını ss atabilir misin bi

Kargo firmasınin tavsiye ettiği tutarı yazıyorlar bana 14-19 dolar yazmışlardı

Ürünün kaç gündür gümrükte takip kısmını ss atabilir misin bi
1756232136024.webp

Dynatablar geldi ya hocam
Tactile olanın 8 ve z tuşu Wisteria linear olanında u tuşu arada gidip geliyor dayanamadım aldığımın biraz altına sattım kronik sorunlu geldi dynatablar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bana 32 dolar bakiye ile dönüş yaptılar ürünü imha etmemi istemediler
aldığımın altına verdim gitti ya hiç uğraşamadım onunla bana birkaç kanıt atmamı istediler uğraşmak istemedim

en son 32 dolarlık klavye patlayınca daha da bulaşılmaması gerektiğini anladım. Paylaşım için teşekkürler ama riski alacak olanlar değerlendirsin derim sadece.

en son 32 dolarlık klavye patlayınca daha da bulaşılmaması gerektiğini anladım. Paylaşım için teşekkürler ama riski alacak olanlar değerlendirsin derim sadece.
Patlamaktan kastın yunexpress ise ceza yediği için gümrükte kaldı gelen ürünlerin bozuk olmasından bahsediyorsan epomaker markalı almazsın ajazz aula cidoo gibi markalarda var içinde

Teşekkürler hocam benden sonra girmiş bencen önce çıkmış :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Rica ederim hangi ilde yaşıyordun ? Belki ilden ile gümrük süreci vs farkediyorsa ondan kaynaklı olabilir yeter ki vergisiz sorunsuz gelsin de artık 2 ayı geçti zaten düzgün bir klavye almakla uğraşıyoruz 2 aydır.

Patlamaktan kastın yunexpress ise ceza yediği için gümrükte kaldı gelen ürünlerin bozuk olmasından bahsediyorsan epomaker markalı almazsın ajazz aula cidoo gibi markalarda var içinde
Benim kastım gümrük sıkıntısından dolayı çinden çıkmadan benim ürünün satıcıya geri gitmesiydi. Arıza olayını bilmiyorum deneyimlemediğim için.

Geri