Çözüldü✓ Full beyaz sistem+ ryzen 5 7500f için anakart önerisi

foixria

80+
Reaksiyon skoru
12
Bütçe
8500
merhabalar iyi geceler. bu ayın sonunda sistemi tamamen beyaza çeviricem bu yüzden anakart arayışındayım. ileriye dönük bir anakart olmasını istediğim için ssd soğutuculu. 4 ram slotlu ve beyaz bir anakart tavsiyesi istiyorum. yardımcı olabilirseniz sevinirim üst katta olduğum için wifi lazım
ekran kartım xfx 9060xt olucak.en fazla 8500 verebilirim..

Son düzenleme:
merhabalar iyi geceler. bu ayın sonunda sistemi tamamen beyaza çeviricem bu yüzden anakart arayışındayım. ileriye dönük bir anakart olmasını istediğim için ssd soğutuculu 4 slotlu ve beyaz bir anakart tavsiyesi istiyorum. yardımcı olabilirseniz sevinirim üst katta olduğum için wifi lazım
hangi anakart olursa olsun üst kat wifi gücü yetmez kablolu bağlamanız gerekir 8500tl ile 4 tane m2 soğutucusu olan beyaz anakart bulmanız imkansız

hangi anakart olursa olsun üst kat wifi gücü yetmez kablolu bağlamanız gerekir 8500tl ile 4 tane m2 soğutucusu olan beyaz anakart bulmanız imkansız
4 slot olarak bahsettiğim ram. m2 2 tane yeterli olur benim için 1 tane var elimde zaten.

merhabalar iyi geceler. bu ayın sonunda sistemi tamamen beyaza çeviricem bu yüzden anakart arayışındayım. ileriye dönük bir anakart olmasını istediğim için ssd soğutuculu. 4 ram slotlu ve beyaz bir anakart tavsiyesi istiyorum. yardımcı olabilirseniz sevinirim üst katta olduğum için wifi lazım
En ucuz bu var.

Hocam msi project zero önerebilirim b serisi olarak aktif kullanıyorum kasanız da uyuyorsa güzel anakart

teşekkür ederim https://www.akakce.com/anakart/en-u...amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,1128498304.html
bunu almaya karar verdim de b840 hakkında karışık düşünceler var siz ne diyorsunuz. işlemci oc yapan biri değilim. 7k ya buldum vatanda b840 I ama 1300tl uzerine msi pro b650-a denk geliyor hangisini almalıyım?
Sakın alma. B840 çok kötü bir anakart.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

A620 ve b840’tan uzak dur. Bu arada işlemciyi 7500f alıp anakarta bu kadar para vermek saçma. Bütçe yoksa beyaz toolanmamalı bence. İşlemciye anakarttan fazla para vermek çok saçma iş.

son zamanlarda beyaz benim de ilgimi çekmeye başladı.siyah çok toz tutuyo.

Hocam msi project zero önerebilirim b serisi olarak aktif kullanıyorum kasanız da uyuyorsa güzel anakart
hocam aklımda ama kasam uyumlu değil

A620 ve b840’tan uzak dur. Bu arada işlemciyi 7500f alıp anakarta bu kadar para vermek saçma. Bütçe yoksa beyaz toolanmamalı bence. İşlemciye anakarttan fazla para vermek çok saçma iş.
dediğim gibi geleceğe yönelik bir şey almak istiyorum bu yüzden böyle bir bütçe ayırdım zaten sistemin herşeyi hazır sadece anakart islemci ve ekran kartı kaldı

hocam aklımda ama kasam uyumlu değil

dediğim gibi geleceğe yönelik bir şey almak istiyorum bu yüzden böyle bir bütçe ayırdım zaten sistemin herşeyi hazır sadece anakart islemci ve ekran kartı kaldı
Bütçen ne 3ü için ? Full beyaz bütçen yoksa pişman olursun.

32 35k ekran kartı 20 işlemci 5 ekran kartı 10 düz hesap
Senin yerinde olsam bunları alırım. 9700x ve 7500f arasında dağlar kadar fark var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,271
Üyeler
190,719
Son üye
Emirhan.53
Geri