Sizce darboğaz olurmu ve aynı fiyata daha mantıklı ürün varmı eksiğim varmı ?

Hypers11

80+
Reaksiyon skoru
13
Bütçe
80000
Bu BC yi forumdaki arkadaşlar topladı sizce bir sorun olurmu veya aynı fiyata daha kaliteli ürün varmı ?

Kasa:

Ana kart

Ram

PSU

Soğutucu

İşlemci

Ssd

Ekran karti nerde, SSD iyi Psu B. Tier iyi ,anakart estetik de önemliyse iyi B850 de tercih edilebilir tabi, Ramler benimkilerle ayni guzel ram ama her anakartta 6000mhz açamayabiliyorsun Kasayi beğenmedim 3-4 k butcede kaliteli modeller bulunur Lian Li Lancool 207 falan

Ekran karti nerde, SSD iyi Psu B. Tier iyi ,anakart estetik de önemliyse iyi B850 de tercih edilebilir tabi, Ramler benimkilerle ayni guzel ram ama her anakartta 6000mhz açamayabiliyorsun Kasayi beğenmedim 3-4 k butcede kaliteli modeller bulunur Lian Li Lancool 207 falan
Kasayı sevdim ama sonradan fikrim değişirse değiştiririm ilerde
Ekran kartı bu

Aldiniz mi bu sistemi Öneri mi soruyorsunuz

Ssdyide alabilirsin guzel bi model o
Ssd Klevs e gecmissin xpg lancer di

Evet hangisi daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve bu ekran kartı yerine başka bir ekran kartı tavsiyen varmı
Fiyata kalmis birsey hocam Marka olarak Xpg daha iyi olsada Aynı çipi kullaniyor ikiside Tamamen fiyata ve Estetik gorunumune bagli seçim sizin

Ekran karti içinse Beyaz olarak en guzel modellerden biri gecmiste bende kullandim isinmiyor. Bütçe derdi yoksa alinabilir ama ben 38e 9070xt almazdim Amd Fanboyuda olsam Ayni butcede Palit5070Ti Gaming Pro alirdim tabi beyazdeğil

Fiyata kalmis birsey hocam Marka olarak Xpg daha iyi olsada Aynı çipi kullaniyor ikiside Tamamen fiyata ve Estetik gorunumune bagli seçim sizin

Ekran karti içinse Beyaz olarak en guzel modellerden biri gecmiste bende kullandim isinmiyor. Bütçe derdi yoksa alinabilir ama ben 38e 9070xt almazdim Amd Fanboyuda olsam Ayni butcede Palit5070Ti Gaming Pro alirdim tabi beyazdeğil
Ne farkı var aralarında ki

Selamın aleyküm PC bitmesine az kaldı PSU kaç wat almalıyım birde bana 7 8 k bandında sıvı soğutma önerebilir misiniz

Selamın aleyküm PC bitmesine az kaldı PSU kaç wat almalıyım birde bana 7 8 k bandında sıvı soğutma önerebilir misiniz
Hocam Psu High Power Element Revo V2.0 olabilir 850W
Biraz daha cikarsaniz Rajintek Ampere 1000W falanda var
7-8 bandinda sivi sogutma ben olsam Arctic Liq Freezer III Beyaz 360 alirdim

Geri