TechGuy
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,675
Yani 7500F için ben zahmete girmezdim.Pearless assasinlee nasil hocam peki ikinci ekden aliyim diyorum bir tane ya
Yani 7500F için ben zahmete girmezdim.Pearless assasinlee nasil hocam peki ikinci ekden aliyim diyorum bir tane ya
asasins 120 king se kullaniyorum suandada kasamda ve paket icinden cikan termal macunu kullaniyorum gayet memnunum sorun olursa soylersin (stock fanla 92 derece gordum macun kuruyken suan ise macun+120 se ile max 75 falan gormustum 4k bf1 mid ayarlardaPearless assasinlee nasil hocam peki ikinci ekden aliyim diyorum bir tane ya
7500 f için yeter sanıırm bilmyiorum hocam bende mx6 var onu süreceğimasasins 120 king se kullaniyorum suandada kasamda ve paket icinden cikan termal macunu kullaniyorum gayet memnunum sorun olursa soylersin (stock fanla 92 derece gordum macun kuruyken suan ise macun+120 se ile max 75 falan gormustum 4k bf1 mid ayarlarda
ryzen 5 3600 kullaniyorum ust bir islemci geviceksen sonrasinda yetersiz olur haberinolsun
mx6 daha iyi icinden cikandan,7500f icin tam yerinde oluyor diye biliyorum almandan once arastirdim ancak ilerde ben ust seviyeye gecicem 7800x3d falan asla sogutmaz testleri var zaten youtubeda arastirabilirsin kanal onerebilirim ama yasak mi bilmiyorum7500 f için yeter sanıırm bilmyiorum hocam bende mx6 var onu süreceğim
Reis normal burst assasin rgb le bunun farkı neO bütçede bu model en iyisi. Başka model aramana gerek yok.
![]()
Thermalright Burst Assassin 120 SE ARGB White
Gelişmiş ısı borusu teknolojisi ve yüksek yoğunluklu alüminyum kanatları sayesinde ısıyı anında dağıtır, fanlarıyla sessiz ve etkili bir hava soğutma sunar.www.gaming.gen.tr
SE modelleri daha alçak.Reis normal burst assasin rgb le bunun farkı ne
bri içift ffanlı sanrım hocam analamdım bendeReis normal burst assasin rgb le bunun farkı ne
SE modellerinin radyatör biraz daha kısa ama performans farkı yok. Ben de PS120 SE modelini kullanıyorum.Reis normal burst assasin rgb le bunun farkı ne
SE modellerinin radyatör biraz daha kısa ama performans farkı yok. Ben de PS120 SE modelini kullanıyorum.
Hiç fena değil güzel model. Belki yükte burst ile arasında 3-4c fark olabilir.![]()
Thermalright Assassin King 120 SE Hava Soğutucu
Premium THERMALRIGHT TF-4 termal macun, kutudan çıktığı andaki en iyi performans için CPU soğutucuya dahildir.www.gaming.gen.tr
bu nasıl hocam diğerlerine göre
bunu alayım mı ? 7500 f i rahat soğutur muHiç fena değil güzel model. Belki yükte burst ile arasında 3-4c fark olabilir.
bütçeyi aşıyorum hocam ya maelsef
Rahat soğutur, oyunda falan sorun yaşamazsın.bunu alayım mı ? 7500 f i rahat soğutur mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bütçeyi aşıyorum hocam ya maelsef