( Buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz ) 30 Ağustos’a özel olarak gelmiş, 1-2 gün sürer muhtemelen. Öyle acayip indirimler yok fakat güzel düşünülmüş aslında. Benim önerilerim aşağıda:
wraithesports.com
wraithesports.com
wraithesports.com
wraithesports.com
Ödeme kısmındaki indirim kodu bölümüne " Conlife "yazarsanız ek indirim alabilirsiniz. Herkese iyi alışverişler dilerim.
Dip not: Kod kullanma zorunluluğu yok benim de değil, ek indirim almak isteyen arkadaşlar kullanabilir.
Sikakeyb Castle HM66 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
ATK68 V2 PRO Alüminyum Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...
Wraith Sense IEM Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Ödeme kısmındaki indirim kodu bölümüne " Conlife "yazarsanız ek indirim alabilirsiniz. Herkese iyi alışverişler dilerim.
Dip not: Kod kullanma zorunluluğu yok benim de değil, ek indirim almak isteyen arkadaşlar kullanabilir.