Wraith Esports 30 Ağustos İndirimleri

lortarda

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
226
( Buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz ) 30 Ağustos’a özel olarak gelmiş, 1-2 gün sürer muhtemelen. Öyle acayip indirimler yok fakat güzel düşünülmüş aslında. Benim önerilerim aşağıda:

Ödeme kısmındaki indirim kodu bölümüne " Conlife "yazarsanız ek indirim alabilirsiniz. Herkese iyi alışverişler dilerim. :)

Dip not: Kod kullanma zorunluluğu yok benim de değil, ek indirim almak isteyen arkadaşlar kullanabilir.

Bu klavyelerin ak820 pro vs den ne farkı var mi cok ucuk fiyatlar

Mouse almayı düşünüyorum şuan razer deathatter V2 mini kullanıyorum bu boyutta kablosuz mouse önerebilecek var mı(oyun için)

bu ürünü almayı düşünüyorum indirim kodu çalışmadı
alternatif kod var mı ? 100 tl indirimde bari alim dedim :)

klavye için 5 lira vermek çok mantıksız geliyor bana nedense

10 yıldır Logitech G103 kullanıyorum, hala canavar gibi çalışıyor. 3-4 sene önce sırf millet mekanik övüyor diye Asusun mekanik bir klavyesini aldım, kötü değildi ama 2 yılda bozuldu gitti.

Mekanik klavye hissiyatını vs. sevip alanlara bir şey demem, ama sırf oyunlarda performansım artsın diye mekanik klavyelere para gömenleri çok pis düdüklüyorlar.

500-600 TL'ye satılan random bir membran klavye ile 5000 TL'ye satılan bilmem ne switch anam babam rgb klavyenin herhangi bir oyunda en ufak yaratması imkansız.
Mekanik klavye aldım x oyunda rankım yükseldi diyen de yalan söyler.

bu ürünü almayı düşünüyorum indirim kodu çalışmadı
alternatif kod var mı ? 100 tl indirimde bari alim dedim :)
Dongle alırken kodlar aktif değil sanırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mouse almayı düşünüyorum şuan razer deathatter V2 mini kullanıyorum bu boyutta kablosuz mouse önerebilecek var mı(oyun için)
Bütçe

Konudaki klavye manyetik switch bir de premium bir klavye, elinize alınca bile farkı hissettiriyor. Çok tatlı bir yüzeyi var, buz gibi alüminyum, Hall effect konusunda da performansı iyi. Ha 5000 TL vermeye gerek yok, 2k lık mad68 de aynı işi görür ama klavyelerle aşk yaşıyorsanız deneyebilirsiniz, atk68 v2 pro olandan bahsediyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,867
Üyeler
184,695
Son üye
cJwinx
Geri