Yardım İnternet hızlarım inanılmaz yavaş

GermiyanWithPlan

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,042
babam sırf ucuz diye Vodafonea geçti pandemi dönemi ve sürekli bunda devam ediyor gördüğünüz gibi modemin dibindeyim ama internet hızlarım inanılmaz düşük bunun için yapabileceğim bir şey var mı acaba
Teşekkürler
IMG_20250830_140611.webp

giga altyapısı yoksa vodafone geçmek büyük pişmanlık hat değerlerinizi atar mısınız modem arayüzünden kaça kaç hız alıyorsunuz ve modem modelinizin ismi nedir

Kablo takıp dene bir de. Ayrıca indirdiğin site hızlı sunmayabilir. Hız testi yapan bir yerde denemen lazım.

FDM ile indirince max hızını kullanır google bazen 70/100 kbps ile indiriyor FDM ile 1/1.5 mbps indiriyor

giga altyapısı yoksa vodafone geçmek büyük pişmanlık hat değerlerinizi atar mısınız modem arayüzünden kaça kaç hız alıyorsunuz ve modem modelinizin ismi nedir
16mbps lik paket Türk Telekom altyapı sorgulama da altyapı var diyor

Kablo denedim bir kez ama nedense laptop un ethernet portuna oturmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Download 2.6 mbps
Upload 0.849 Mbps
Ping 87ms
Jitter 17ms
Kablo ile daha yüksekse ya wifi ayarların kötü ya da modemin dandik. Kablo ile de düşükse ya yine modemde sıkıntı var, ya altyapı çöp, ya da Vodafone çöp (bence)

Kablo ile daha yüksekse ya wifi ayarların kötü ya da modemin dandik. Kablo ile de düşükse ya yine modemde sıkıntı var, ya altyapı çöp, ya da Vodafone çöp (bence)
direkt vodafone çöp altyapısı olmayıp vod kullananların hiç övdüğünü görmedim ama altyapısı kötü değilse qos yapsın geçer ping sorunu indirme sorunu da kalkar

Geri