❌İndirim Bitti! Samsung Eğitim Mağazasında Odyssey OLED G81SF 32” 4K 240hz 0.03ms Monitör 33.749tl

Son tarihi muhakkak vardır ancak genelde indirimli stoğun tükenmesi bir kaç gün sürüyor. Alacaksanız en geç önümüzdeki hafta almanızı tavsiye ederim.

Bu arada daha büyük ekran seviyorsanız 49” olan modeli de 35.249tl. Hem çözünürlüğü yüksek hem ekran büyük hemde 240hz.
Alıntıyı görüntüle
9070 xt muhtemelen 4kda 240 fps vermez o yüzden g6 almayı düşünüyordum üniversiteye yeni kayıt olacağım 1-3 eylül arasında

Peşin fiyatına 4 taksit

21K

29.842TL. Bunu alacağına 34” olan 4k yı al. G85sd modeli 3440x1440 ve 175hz. Attığım model 4k kaliteli panel ve 240hz.
Bana tavsiye ettiğin modelin linkini atma şansın var mı ayrıca hangi karta 4 taksit tek çekim gözüküyor bende

Bana tavsiye ettiğin modelin linkini atma şansın var mı ayrıca hangi karta 4 taksit tek çekim gözüküyor bende
İlk mesajdaki ürün size bahsettiğim model.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

9070 xt muhtemelen 4kda 240 fps vermez o yüzden g6 almayı düşünüyordum üniversiteye yeni kayıt olacağım 1-3 eylül arasında
Vermez hatta 5090 haricinde (bazı oyunlarda native 5090 bile) 4k da 240hz de zorlanabilir. Yinede geleceğe yönelik bir yatırım olur

Son tarihi muhakkak vardır ancak genelde indirimli stoğun tükenmesi bir kaç gün sürüyor. Alacaksanız en geç önümüzdeki hafta almanızı tavsiye ederim.

Bu arada daha büyük ekran seviyorsanız 49” olan modeli de 35.249tl. Hem çözünürlüğü yüksek hem ekran büyük hemde 240hz.
Alıntıyı görüntüle
almayın bunu anca araba yarış oyunlarinda işinize yarar, widescreen desteklemeyen herhangi bir oyun oynarken veya youtube/netflixten video dizi film izlerken hiçbir işlevi yok

Vermez hatta 5090 haricinde (bazı oyunlarda native 5090 bile) 4k da 240hz de zorlanabilir. Yinede geleceğe yönelik bir yatırım olur
6 yıl aynı bilgisayarda kalmayı düşünüyorum zaten sonra eğer hevesim kalırsa komple baştan

Bir bakalım 15 inden sonda alabilirim klasik bekleyim memur maaşı

Alıntıyı görüntüle
Bunu alasim vardı bahane buluyordum almamak için bak yine karşıma çıktı 😁

Samsung eğitim mağazına özel fiyat ile 4k 240hz monitörün fiyatı iyi düşmüş. Monitör almayı düşünenler değerlendirebilir. Oyuncular ve içerik üreticilerinin tercih etmesi gereken bir model. Normalde fiyatı 38k civarındaydı. Geçen aylarda 31-32k ya satıldı. Daha altına düşmeyeceğini tahmin ediyorum.

Alıntıyı görüntüle

Link:https://www.samsung.com/tr/multistore/tr_egitim/pd.LS32FG812SUXUF/
Bunun G80 hali süper de G81 de işlemci falan yok dümdüz monitör pek sevmedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,307
Üyeler
183,264
Son üye
ametovic
Geri