Ted Mosby
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 7,757
Etler bendenBakalım knk ilerde bütçe olursa inşallah geçeceğim.Teşekkürler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
3600 alıp stok soğutucu ile OC yapmam yokmu peki?![]()
Etler bendenBakalım knk ilerde bütçe olursa inşallah geçeceğim.Teşekkürler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
3600 alıp stok soğutucu ile OC yapmam yokmu peki?![]()
Şimdi olmaz ama yarın bakabiliriz belki.Gel yapalım.
Şimdi olmaz ama yarın bakabiliriz belki.
Kaça çıkarız sence? (Kasa önü full açık)Ama stok soğutucu ile bir tık zor.
Kaça çıkarız sence? (Kasa önü full açık)
İşlemci Stok ayarlarda 70 civarı stres testindeİşlemci stress testinde kaç derece? Hangi GHz'da? Hangi voltajda? Bu 3 sorunun cevabına göre bir değer verebilirim.
İşlemci Stok ayarlarda 70 civarı stres testinde
GHz ve Voltaj işlemci nasıl geliyorsa o ayarlarda Boost açık olması lazım.Tek bir soruya cevap verdin. Tüm soruları cevaplaman lazım.
Hocam inan seni kırmaz yapardım, üstüne alınma ama forumda bu PSU ya çok çamur atıp dalga geçenler var. Yüksek ihtimalle konuya gelip kavga çıkartacaklar, alınmaz çöp felan diyip alacak adamların aklına girecekler. İnsan gibi sadece fikrini belirtip tartışma çıkartmasalar yapmayı düşünürüm.Bir sıkıntı olmaz
Ama senden bir ricam var efe, çoğu kişi gamegaraj güç kaynaklarına güvenmiyor buna ben de dahilim.
Kullandığın süreç boyunca yaşadığın sıkıntılar ve iyi yönleri ile inceleme yapabilir misin?
Hocam inan seni kırmaz yapardım, üstüne alınma ama forumda bu PSU ya çok çamur atıp dalga geçenler var. Yüksek ihtimalle konuya gelip kavga çıkartacaklar, alınmaz çöp felan diyip alacak adamların aklına girecekler. İnsan gibi sadece fikrini belirtip tartışma çıkartmasalar yapmayı düşünürüm.
Buyur burdan yakFikrimi daha önce pek çok kez belirttim. PSU kapasitörleri hakkında hiç bilgi yok. Kapasitörleri geçtim hiç bir koruması yok.
Sen burada frisby incelemesi yapmıyorsunHocam inan seni kırmaz yapardım, üstüne alınma ama forumda bu PSU ya çok çamur atıp dalga geçenler var. Yüksek ihtimalle konuya gelip kavga çıkartacaklar, alınmaz çöp felan diyip alacak adamların aklına girecekler. İnsan gibi sadece fikrini belirtip tartışma çıkartmasalar yapmayı düşünürüm.
Buyur burdan yak@Sadeceogrenmekistiyorum