Kullandığım PSU R5 3600 E Upgrade De Yeterli Olurmu?

Bir sıkıntı olmaz
Ama senden bir ricam var efe, çoğu kişi gamegaraj güç kaynaklarına güvenmiyor buna ben de dahilim.
Kullandığın süreç boyunca yaşadığın sıkıntılar ve iyi yönleri ile inceleme yapabilir misin?
Hocam inan seni kırmaz yapardım, üstüne alınma ama forumda bu PSU ya çok çamur atıp dalga geçenler var. Yüksek ihtimalle konuya gelip kavga çıkartacaklar, alınmaz çöp felan diyip alacak adamların aklına girecekler. İnsan gibi sadece fikrini belirtip tartışma çıkartmasalar yapmayı düşünürüm.

Hocam inan seni kırmaz yapardım, üstüne alınma ama forumda bu PSU ya çok çamur atıp dalga geçenler var. Yüksek ihtimalle konuya gelip kavga çıkartacaklar, alınmaz çöp felan diyip alacak adamların aklına girecekler. İnsan gibi sadece fikrini belirtip tartışma çıkartmasalar yapmayı düşünürüm.

Fikrimi daha önce pek çok kez belirttim. PSU kapasitörleri hakkında hiç bilgi yok. Kapasitörleri geçtim hiç bir koruması yok.

Sen burada frisby incelemesi yapmıyorsun
Alt tarafı gamegaraj psu incelemesi.
Ama bu konu hakkında inceleme yaparsan arkanda dururum, sana da hak veririm

Geri