Param guvende ile ekran kartı satılırmı?

Yusuf6060

80+
Reaksiyon skoru
3
bugun ilana ekran kartı koydum birisi param guvende ile alabilirim dedi param guvende ile gönderirsem bir sıkıntı yaşarmıyım sizce

bugun ilana ekran kartı koydum birisi param guvende ile alabilirim dedi param guvende ile gönderirsem bir sıkıntı yaşarmıyım sizce
Gönderilir hovam gonderirken kutuya koyarken test videolarini vb tüm süreci videoya çek birde kaç tl satıyorsun pg ile satılan ürünlerde komisyon keser

Hocam elden satarsam da baya vakit kaybedeceğim birde buraya satarsam rx 580 8g 1350 ye alıyorlar iyi mi? sizce int cafe bir tane
Hocam arkadaşın dediği gibi olaylar olmuştu bende cevremde duydum birkaç kez bence hic uğraşmayın 100-200 indirin elden verin daha iyi

Video uzun olması sıkıntı eder mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mesela 15 dk
Arkadaşın dediği olaylar oldu hocam evet ancak video uzun çekersen ve her testi yaparsan bu tür bi olay nadir denk geleceğinden sorun olacağını pek sanmıyorum

eft sonrası kargo yaparım de 100 200 indirim yap sonrasında ilanı 10 lira yap satın alsın kargo koduyla gönder ben öyle yapıyorum

Uğraşma, çalışan ürünü bozukla değiştirip geri yollarlar özellikle de int. cafe veya al/sat yapan biriyse.
Bu konularda hep alıcının yanında firmalar.

• Beğen
Reaksiyonlar: UCAK
Hocam arkadaşın dediği gibi olaylar olmuştu bende cevremde duydum birkaç kez bence hic uğraşmayın 100-200 indirin elden verin daha iyi
1000 tl için değermi bilmiyorum

eft sonrası kargo yaparım de 100 200 indirim yap sonrasında ilanı 10 lira yap satın alsın kargo koduyla gönder ben öyle yapıyorum
Direk Eft isteyip sonra kargolasam

Uğraşma, çalışan ürünü bozukla değiştirip geri yollarlar özellikle de int. cafe veya al/sat yapan biriyse.
Bu konularda hep alıcının yanında firmalar.
Sanırım öyle yapacağım veya eft

100 200 300 düş ama param güvende ile satma elden sat veya havale sonrası kargo

1000 tl için değermi bilmiyorum

Direk Eft isteyip sonra kargolasam

Sanırım öyle yapacağım veya eft
Hocam paranı hesabında görmeden ürün kargolamayacaksın bu iş bu kadar yani kötü niyetli insan çok herkes senin gibi değil.

Geri