evet satıştan kaldırıldı çok olduArkadaşlar TEMU'ya yazdım fakat bulamadım. Satıştan kaldırıldı mı acaba?
Peki yerine ne alabilirim? Muadili var mı?evet satıştan kaldırıldı çok oldu
Bütçe nedir?Peki yerine ne alabilirim? Muadili var mı?
Peki yerine ne alabilirim? Muadili var mı?
Bütçe nedir?
Bütçem 1200 civarlarında, bu fiyata TEMU'dan AULA F75 dengi bir klavye alamaz mıyım?![]()
EPOMAKER x AULA F75 Siyah Gaming Klavye
F75, sağlamlık ve şık tasarımın mükemmel bir karışımını sağlayan Cherry profilli çift vuruşlu PBT tuş başlıkları ile dayanıklılığı bir üst seviyeye taşır.www.gaming.gen.tr
bu sitede farklı renkleride mevcut mantıklı bir klavye kalitesi güzel
Hocam 1200 tl çok düşük bir bütçe ya biraz arttırmalısınz benceBütçem 1200 civarlarında, bu fiyata TEMU'dan AULA F75 dengi bir klavye alamaz mıyım?
Aula F75 575 TL idi?Hocam 1200 tl çok düşük bir bütçe ya biraz arttırmalısınz bence
Başlığı 1200tl ye klavye önerisi olarak değiştirirsen yardımcı olurlar 2.el aula lara da bakabilirsin ya da dyntab x75 bulursunda 2.el tavsiye etmemBütçem 1200 civarlarında, bu fiyata TEMU'dan AULA F75 dengi bir klavye alamaz mıyım?
İsterse 10 TL olsun. O zaman da Aula dengi klavye yoktu. O kalitede klavyeler 2000'den başlıyordu o zamanlarda da.Aula F75 575 TL idi?
Ben ürünü beğendim de RGB tekerleğini multi medya olarak kullanabiliyoz mu![]()
EPOMAKER x AULA F75 Siyah Gaming Klavye
F75, sağlamlık ve şık tasarımın mükemmel bir karışımını sağlayan Cherry profilli çift vuruşlu PBT tuş başlıkları ile dayanıklılığı bir üst seviyeye taşır.www.gaming.gen.tr
bu sitede farklı renkleride mevcut mantıklı bir klavye kalitesi güzel
temuda yok amazon gaming gen tr epomaker da var birde sarı sitede gırla gidiyorArkadaşlar TEMU'ya yazdım fakat bulamadım. Satıştan kaldırıldı mı acaba?
knob mute volu kısma çoğaltma ve tuş ataması yapılabiliyor programdanBen ürünü beğendim de RGB tekerleğini multi medya olarak kullanabiliyoz mu