Çözüldü✓ Pc görüntü vermiyor.

Köşelerden hafif bastirirsan oturur
Olmuyor hocam ellerim ağrıyor klips atmıyor.

Uzun kısayı boşver. Ramin çentiğini ve slotun boşluğunu say veya rami slotun üzerine koy çentik denk geliyor mu bak. Zaten yanlış tarafla denersen tahtravelli gibi askıda kalır
Her iki ramide tektek tsktım sorunsuz açıldı. Şimdi ikisini birden deneyrceğim. (Test ettiğim slot fandan uzak slot)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır elinle bastırmazsan klips atmaz. Yapman gerekenleri yazdım. Ramin doğru tarafını tespit et. Hafif açıyla bir tarafı bastır sonra diğer tarafı. Eğer tam oturmazsa tam tersini yap. Kulaklarından bastır hafifçe Klips tarafı mutlaka çıt demeli. klips olmayan tarafı da bakacaksın işte
Olmuyorki rami kıracsm yafa başka bişeyi.

Her iki ramide tektek tsktım sorunsuz açıldı. Şimdi ikisini birden deneyrceğim. (Test ettiğim slot fandan uzak slot)

Diğer taraf dene. Belki yanlış tarafa takıyorsun

Bak şimdi anakartın 4 slot ise yanlış hatırlamıyorsam 2-4 e takman lazım. Ramin doğru tarafına olduğuna eminsen açılı bir şekilde önce bir taraf sonra diğer taraf şeklinde yapman lazım. Eğer o şekilde olmuyorsa diğer tarafı dene. Eğer yine olmuyorsa açıyı değiştir. Yani biraz daha düz veya biraz daha eğik tut.

Ram askıda kalıyorsa zaten doğru yüzü değildir. Çok basit rami slotun üstüne tut çentik ile boşluğu denkleşiyor mu ordan bile anlarsın

Bak şimdi anakartın 4 slot ise yanlış hatırlamıyorsam 2-4 e takman lazım. Ramin doğru tarafına olduğuna eminsen açılı bir şekilde önce bir taraf sonra diğer taraf şeklinde yapman lazım. Eğer o şekilde olmuyorsa diğer tarafı dene. Eğer yine olmuyorsa açıyı değiştir. Yani biraz daha düz veya biraz daha eğik tut.
2 slot var. Ters olamaz rsmdski çentik. Slottaki çentiğe oturuyor. Diğer türlü askıda kalıyor.

Tam açık olsun

Ekler

• Screenshot_2025-09-01-12-50-07-513_com.android.chrome-edit.webp
    Screenshot_2025-09-01-12-50-07-513_com.android.chrome-edit.webp
    254.1 KB · Hit: 11
2 slot var. Ters olamaz rsmdski çentik. Slottaki çentiğe oturuyor. Diğer türlü askıda kalıyor.
tamam o zaman doğru tarafını bulduysan dediğimi yap. Önce mandallı yeri sonra düz yeri olmazsa önce düz yeri sonra mandallı yeri tak. Bu şekilde tam oturmuyorsa yaparken kullandığın açıyı değiştir. Arttır veya fazla geliyorsa azalt.

Şu kırmızı alandakini tam acmamissin
Test amaçlı kapalıydı. Tek tsm tesri yaptım.

tamam o zaman doğru tarafını bulduysan dediğimi yap. Önce mandallı yeri sonra düz yeri olmazsa önce düz yeri sonra mandallı yeri tak. Bu şekilde tam oturmuyorsa yaparken kullandığın açıyı değiştir. Arttır veya fazla geliyorsa azalt.
Şunu farkrttim her 2 ram fana yakın slotta otururken klips otomstik atıyor. Ama uzak slottakinde klipsi attırmıyor.

Test amaçlı kapalıydı. Tek tsm tesri yaptım.

Şunu farkrttim her 2 ram fana yakın slotta otururken klips otomstik atıyor. Ama uzak slottakinde klipsi attırmıyor.
Üretimle alakalı oluyor o normaldir. Bende de bir slot kaymak gibi girerken diğeri cebelleştirmişti. Ona takılma. Klipsleri tam aç ve yapmaya çalış. Sistemin enerjisi kapalı olsun fişten felan çek

Üretimle alakalı oluyor o normaldir. Bende de bir slot kaymak gibi girerken diğeri cebelleştirmişti. Ona takılma. Klipsleri tam aç ve yapmaya çalış. Sistemin enerjisi kapalı olsun fişten felan çek
Fişten çıkarılı psu kapalı. İkisini takıp test edicem. Şimdi

Test etmelik bir şey yok. önce bir düzgün tak ramlerini. Neyi test edeceksin?
düzgün taktım. nasıl neyi test edicem. tektek test ettim bide çiftini test ettim işte ? pc açık şuan

Biosun eski bios güncelleyeceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,367
Üyeler
183,106
Son üye
78alihan78
Geri