Bende de iphone 13 var 16 mı 16pro mu arasında kararsız kaldım. Telefondan oyun oynamam, bir yere gittiğimde ancak foto çekerim standart bir kullanıcıyım. Hangisini alsam karar veremedim.
17 çıktıntan sonra alın indirime girsin.Samsung almanı öneririm illaki alacağım diyorsan pro altı almaDostlar selamlar yeni telefon alacağım. Apple almayı düşünüyorum tavsiyeleriniz bekliyorum
Hocam şuan ne kullanıyorsunuz?İphone almanız zorunlu mu?hocam pro alınsa daha iyi olur arasında 13-14k gibi bir fiyat var bütçemi zorlamaya çalışıyorum
17 yi bekleyin 120 hz ekranDostlar selamlar yeni telefon alacağım. Apple almayı düşünüyorum tavsiyeleriniz bekliyorum
düz modelin fiyatı 80k civarında olacakmış diye duydum hocam 60k civarında olursa beklerim17 yi bekleyin 120 hz ekran
şuan xiaomi note 10s kullanıyorum iphone alacağım hocamHocam şuan ne kullanıyorsunuz?İphone almanız zorunlu mu?
hocam şu an 16, 60k üstüne 13k falan eklemem lazım bütçemi zorluyorum da 16'da çok kötü değil gibi ya77k vereceksen 17 alabilirsin, ben o fiyata 16 pro alacağım, 60k bandıysa limitin zorunlu olarak düz 16 almak zorundasın
2025 yılında 60hz ekranlı telefon almayın ip16 rakiplerine göre çok kötü kalıyor s25 , vivo x200 , magic 7 pro.hocam şu an 16, 60k üstüne 13k falan eklemem lazım bütçemi zorluyorum da 16'da çok kötü değil gibi ya
alacaksan bari prosunu al düz ip16 cidden kötü.hocam iphone almayı düşünüyorum