Yardım Ryzen 7 7800x3d İçin Hangi Anakart Daha İyi ?

Sorun dediğim gibi şans işi diğer rami tercih ederdim bunun clsi biraz fazla
normalde bi ara bunu abdullah abide önermişti diye hatırlıyorum ama işte ddr4 tarafında sorun yaşadığım için bi düşündürdü

İkisine de önermem hocam vrm soğutması kötü maalesef. 1k daha çıkarsa bütçe

Çıkmazsa:

Ekler

• 1000111981.webp
    1000111981.webp
    97.6 KB · Hit: 31
normalde bi ara bunu abdullah abide önermişti diye hatırlıyorum ama işte ddr4 tarafında sorun yaşadığım için bi düşündürdü
Hocam kafam rahat olsun diye nvidia alı 3 ay sonra nvidiaya lanet de okuyabilirsiniz 10 senelik amd kart alıp hiç wattman da yemeyebilirsiniz patriot al geç bence

İkisine de önermem hocam vrm soğutması kötü maalesef. 1k daha çıkarsa bütçe

Çıkmazsa:
colorful da bios sorunu var diyorlar. asus da çok pahalı böyle bile ucu ucuna yetişiyior para malesef

colorful da bios sorunu var diyorlar. asus da çok pahalı böyle bile ucu ucuna yetişiyior para malesef
Colorfulu kendim kullanmadığım için bir şey diyemem ama kağıt üzerinde mükemmel duruyor forumdaki arkadaşlar da bayaa memnundu attığınız iki anakartta 7800x3d için iyi değil biraz bekleyip almanız daha iyi olur eğer bütçe çıkmıyorsa

Colorfulu kendim kullanmadığım için bir şey diyemem ama kağıt üzerinde mükemmel duruyor forumdaki arkadaşlar da bayaa memnundu attığınız iki anakartta 7800x3d için iyi değil biraz bekleyip almanız daha iyi olur eğer bütçe çıkmıyorsa
herhangi biyerden gelecek bütcem yok malesef. Çok mu kötü olur msi ile

herhangi biyerden gelecek bütcem yok malesef. Çok mu kötü olur msi ile
Vrm çok yetersiz normalde takılmaya gerek olmazdı ama gereksiz ısınıyor muhtemelen verimli olmaz, colorfulu biraz daha araştır derim hocam en kötü colorfulu almanı tavsiye ederim yinede her şey bütçe ilk mesajım da sıcaklıklar vardı bakıp ona göre karar verin

Vrm çok yetersiz normalde takılmaya gerek olmazdı ama gereksiz ısınıyor muhtemelen verimli olmaz, colorfulu biraz daha araştır derim hocam en kötü colorfulu almanı tavsiye ederim yinede her şey bütçe ilk mesajım da sıcaklıklar vardı bakıp ona göre karar verin
onu gördüm de tam olarak benim anakartım yok o tabloda wifi modelleri var. Colorfulun bios u değişik bişeydir şimdi ben msi a aşinayım. Marka tercihi olarak msi dan yana olurum. Ama msi ın da daha üst modelleri çok pahalı ne yapacağım bilmiyorum.

msi tarafında var mı böyle r7 7800x3d tam olarak destekleyebilecek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bütceyi 6800 7000 e çıkarınca en iyi anakart hangisi senin attığın asus mu

Son düzenleme:
msi 6+2+1
asus 2x4+2+1

faz sayısına bakacak olursak asus daha iyi

msi 6+2+1
asus 2x4+2+1

faz sayısına bakacak olursak asus daha iyi
bu nasıl peki alınır mı https://www.akakce.com/anakart/en-u...-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,131989302.html
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu kesin sorunsuz destekler mi https://www.akakce.com/anakart/en-u...-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,131989302.html

@KSF Eren 13.299 tl ye almıştım ben 7800x3d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,820
Üyeler
183,018
Son üye
Uğur alp
Geri