Kalem konusumda honorun tableti daha iyi diye biliyorum fakat idea tab pro nun özellikleri de honordan daha iyi. Çizim yapmayacaksan veya mühendislikle falan işin yoksa idea tab pro çek geçMerhabalar, ders çalışmak için alıyorum. Sizce hangisi?
Not almak, soru çözmek gibi ders odaklı kullanıcam. Sorduğum biri bana Honor yazılım ve AI konusunda çok daha iyi demişti.Kalem konusumda honorun tableti daha iyi diye biliyorum fakat idea tab pro nun özellikleri de honordan daha iyi. Çizim yapmayacaksan veya mühendislikle falan işin yoksa idea tab pro çek geç
Peki tablet güzel mi? Kasma donma var mı? kalem kullanımı nasıl?Ben çok çok araştırdım gittim canlıda gördüm en mantıklısı İdeatab Pro geldi onu aldım.
Kalem kullanımında çizgi çekmek hariç bir sıkıntı yok biraz da basınç hassasiyeti az. Büyük ekranıyla soru çözmek ve not almak çok basit. Yazılım olarak herhangi bir eksisi yok. İkiside farklı işlemci görünsede aslında aynı işlemci ve optimizasyon konusunda idea tab pro daki işlemci daha iyi. Aslında birbirlerine çok yakın tabletler. Ama dediğim gibi ekran konusunda daha büyük olmasından dolayı ben lenovoyu tercih ederdimNot almak, soru çözmek gibi ders odaklı kullanıcam. Sorduğum biri bana Honor yazılım ve AI konusunda çok daha iyi demişti.
Peki tablet güzel mi? Kasma donma var mı? kalem kullanımı nasıl?
Yüksek ihtimal lenovoyu alıcam ancak çizgi çekmekte nasıl bir problem var?Kalem kullanımında çizgi çekmek hariç bir sıkıntı yok biraz da basınç hassasiyeti az. Büyük ekranıyla soru çözmek ve not almak çok basit. Yazılım olarak herhangi bir eksisi yok. İkiside farklı işlemci görünsede aslında aynı işlemci ve optimizasyon konusunda idea tab pro daki işlemci daha iyi. Aslında birbirlerine çok yakın tabletler. Ama dediğim gibi ekran konusunda daha büyük olmasından dolayı ben lenovoyu tercih ederdim
kalemi sanırım yapışarak şarj olmuyor lenovonun o yandan eksisi var.Yüksek ihtimal lenovoyu alıcam ancak çizgi çekmekte nasıl bir problem var?
Çok kararsız kaldım. Ancak ekran konusunda lenovo daha önde gibi. Sizce hangisi peki?kalemi sanırım yapışarak şarj olmuyor lenovonun o yandan eksisi var.
bugün elime ulaşacak. Mağazada denemiştim 120hz ile 144hz farkını bile hissediyordum ekranı çok güzel ve yeterince büyük çok akıcı. Kalem hissiyatını bilmiyorumPeki tablet güzel mi? Kasma donma var mı? kalem kullanımı nasıl?
Hangi tablette var o? 20k altıkalemi sanırım yapışarak şarj olmuyor lenovonun o yandan eksisi var.
Normal yazı modunda çizgi çekerken çok ufak hatalar olabiliyor. Cetveli tablete koyup çizgi çektiğini düşün, bazı yerlerde ufak tefek bikaç piksel kaymalar oluyor. Yani elinle düz çizgi çeksen bile tam düz olmuyor fakat bunu söylemeseydim farketmeniz bile imkansız olurdu. Ben de az önce tab s10 ultrayı sipariş ettim bakalım hakkımızda hayırlısı.Yüksek ihtimal lenovoyu alıcam ancak çizgi çekmekte nasıl bir problem var?
Huawei Matepad 11.5Sbugün elime ulaşacak. Mağazada denemiştim 120hz ile 144hz farkını bile hissediyordum ekranı çok güzel ve yeterince büyük çok akıcı. Kalem hissiyatını bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hangi tablette var o? 20k altı
lenovo LTPS kullanıyor , honor İPS kullanıyor ekranında.Çok kararsız kaldım. Ancak ekran konusunda lenovo daha önde gibi. Sizce hangisi peki?
Ablamda s9 fe var öyle bir özelliği yok. Nereden öğrendin bu bilgileri?Huawei Matepad 11.5S
Huawei Matepad 11
Samsung S9 Fe
Samsung S10 Fe
bunlarda var 3 dakikalık araştırmayla bile bulunabiliyor.(daha farklı tabletlerdede vardır)
Huawei Matepad 11.5S kullanıyorum aktif olarak tek kelime efsane herhangi bir eksiğini göremedim ilerleyen süreçlerde deneyimimi konu olarak açacağım.
lenovo LTPS kullanıyor , honor İPS kullanıyor ekranında.
genel olarak oyun için gecikme hızı için vesayre LTPS daha iyidir.
genel olarak görüntüye daha fazla önem veriyorsan İPS öneriliyor.(renk dogrulugu vesayre)
kaynak : https://www.quora.com/Which-is-better-LTPS-LCD-or-IPS-LCD
nasıl şarj ediyorsun merak ettim bi sor ablana eski s7 fe tabletimde kablosuz şarj oluyor kalem ?Ablamda s9 fe var öyle bir özelliği yok. Nereden öğrendin bu bilgileri?
nasıl şarj ediyorsun merak ettim bi sor ablana eski s7 fe tabletimde kablosuz şarj oluyor kalem ?
www.androidcentral.com