igito
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,065
tam ledlerin dibinden kesersen bişey olmaz benceFanın kablosu giderse anlamında
tam ledlerin dibinden kesersen bişey olmaz benceFanın kablosu giderse anlamında
deme ya ne alsakki arkadaş 60-70 derce arası tutar dedide 70 derecede oyun oynuyorum ben 3.5 ghz sabitlemiştimMax 5 derece olur. Wraith prism de kontrol edilebiliyor. Geçmeye pek değmez gibi.
bilemedimtam ledlerin dibinden kesersen bişey olmaz bence
arkadaşta 5600 le x123 var ona sorayım değerleri istersen bende kullandım bunu kısa bir dönem 13400f ile 65 70 arasıydı sıcaklıklaro çok iyi, şuan sabit 3.5 ghz de 70 derecede çalışıyodu onu serbest bırakınca o ısıda çalışacaksa mükemmel çok teşekkürler
80 lere dayanmadığı sürece sorun olmazdeme ya ne alsakki arkadaş 60-70 derce arası tutar dedide 70 derecede oyun oynuyorum ben 3.5 ghz sabitlemiştim
kaça geliyor sana bubilemedim
400kaça geliyor sana bu
yani bende de 5600 var önceden ag400 vardı sattım şimdi stock var bu amdnin ledsiz olanı kutudan çıkan geçmeye değer mi ki şu an mersindeyim en fazla 89 90 gördüm işlemciyiarkadaşta 5600 le x123 var ona sorayım değerleri istersen bende kullandım bunu kısa bir dönem 13400f ile 65 70 arasıydı sıcaklıklar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
80 lere dayanmadığı sürece sorun olmaz
Termalright soğutucuları aradığı sıcaklıkta tutar. Aslında çok ısınmaması gerekiyor. 3.5ghz sabit 70 çok bu arada. Bakımsız mı? Bakımsızsa çok ses çıkarır fan. Telden foto ekleyeceğim bunlar çıkmıştı benim fandan. İnan artık o kadar sessiz ki ben bile şaşırdım bu kadar etki edeceğine. MX-6 termal macun kullanmıştım. 1 seneye yaklaştı hala sessiz.deme ya ne alsakki arkadaş 60-70 derce arası tutar dedide 70 derecede oyun oynuyorum ben 3.5 ghz sabitlemiştim
daha almak için düşünüyorsan senin hatan ben geçen sene sonu 380 liraya almıştım
stok soğutucu varsa geçilir fark olur illaki kupon falan varsa extra kontrol etyani bende de 5600 var önceden ag400 vardı sattım şimdi stock var bu amdnin ledsiz olanı kutudan çıkan geçmeye değer mi ki şu an mersindeyim en fazla 89 90 gördüm işlemciyi
Ekran kartı da alacağım için kararsız bırakıyor. Happy Hour'a klavye gelince bile çıldırıyorum ama en sonunda almıyorumdaha almak için düşünüyorsan senin hatan ben geçen sene sonu 380 liraya almıştım
200 300 liraya normal rgb fan satılıyor sen 400 liraya bloklu fanlı soğutucu alıyonEkran kartı da alacağım için kararsız bırakıyor. Happy Hour'a klavye gelince bile çıldırıyorum ama en sonunda almıyorum