🔥İndirim Dark Freezer X123 549 TL

Max 5 derece olur. Wraith prism de kontrol edilebiliyor. Geçmeye pek değmez gibi.
deme ya ne alsakki arkadaş 60-70 derce arası tutar dedide 70 derecede oyun oynuyorum ben 3.5 ghz sabitlemiştim

o çok iyi, şuan sabit 3.5 ghz de 70 derecede çalışıyodu onu serbest bırakınca o ısıda çalışacaksa mükemmel çok teşekkürler
arkadaşta 5600 le x123 var ona sorayım değerleri istersen bende kullandım bunu kısa bir dönem 13400f ile 65 70 arasıydı sıcaklıklar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

deme ya ne alsakki arkadaş 60-70 derce arası tutar dedide 70 derecede oyun oynuyorum ben 3.5 ghz sabitlemiştim
80 lere dayanmadığı sürece sorun olmaz

kaça geliyor sana bu

arkadaşta 5600 le x123 var ona sorayım değerleri istersen bende kullandım bunu kısa bir dönem 13400f ile 65 70 arasıydı sıcaklıklar

80 lere dayanmadığı sürece sorun olmaz
yani bende de 5600 var önceden ag400 vardı sattım şimdi stock var bu amdnin ledsiz olanı kutudan çıkan geçmeye değer mi ki şu an mersindeyim en fazla 89 90 gördüm işlemciyi

Termalright soğutucuları aradığı sıcaklıkta tutar. Aslında çok ısınmaması gerekiyor. 3.5ghz sabit 70 çok bu arada. Bakımsız mı? Bakımsızsa çok ses çıkarır fan. Telden foto ekleyeceğim bunlar çıkmıştı benim fandan. İnan artık o kadar sessiz ki ben bile şaşırdım bu kadar etki edeceğine. MX-6 termal macun kullanmıştım. 1 seneye yaklaştı hala sessiz.
Soğutucudaki ızgaralarının tasarımından dolayı arlarında toz birikince kalıyor öyle. Fan dönüyor ama soğutmuyor. Dediğim gibi bakımı yapıp hız sınırını kaldırın.

Ekler

• IMG_3178.webp
    IMG_3178.webp
    1.5 MB · Hit: 26
Son düzenleme:
i3 10105f ve stok soğutucu var mx4 ile 3.5ghz sabitlememe rağmen belirli oyunlarda 100c oluyor bu kaça indirir 4.4ghz de kaça inidirir yani uv yi kaldırdığımda

yani bende de 5600 var önceden ag400 vardı sattım şimdi stock var bu amdnin ledsiz olanı kutudan çıkan geçmeye değer mi ki şu an mersindeyim en fazla 89 90 gördüm işlemciyi
stok soğutucu varsa geçilir fark olur illaki kupon falan varsa extra kontrol et

daha almak için düşünüyorsan senin hatan ben geçen sene sonu 380 liraya almıştım
Ekran kartı da alacağım için kararsız bırakıyor. Happy Hour'a klavye gelince bile çıldırıyorum ama en sonunda almıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,588
Üyeler
187,533
Son üye
dqww
Geri