Ruffian
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,361
Merhabalar bugün bana çok saçma gelen bir şeyi anlatıcam açıkcası telefonu sırf işlemci performansı daha iyi diye oyunda daha iyi fps alacağını düşünenler var (oyun diye dediği şeyde pubg mobile) arkadaşlar oynadığınız oyunu 4 sene evvel çıkan işlemci bile 60 fps oynatıyor neyin saçmalığı bu bir de sırf işlemcisi iyi diye aldığınız telefon 120 fps bile desteklemiyor arayüz desen yerlerde premium mu? kasası plastik tek darbede yamuluyor el hissiyatı elinize pet şişe alın oda plastik zaten kamera desen anlatmaya gerek yok berbat bi batarya ile işlemci güzel gözüküyor gerisi koyver sırf oyun için telefon alan var ama oynadığı oyun pubg mobile ve son 5 sene içinde çıkan neredeyse tüm telefonlar rahatça oynatıyor zaten o oyunu 4K diye aldığınız ekran zaten palavra antutuda istediği kadar puan alsın açtığı taş çatlasın en zorlayanı genshin impact miydi neydi adam Nothing phone 3 alınır mı? diyo 7s gen 3 var alınmaz çinin ücra köşesinde üretilen poco yu öneriyo bende kullandım o telefonu 5 para etmez bir telefon kasarmış edermiş poco ile nothing in arayüzü aynımı seninki gibi 0 optimizasyonu olan bir arayüzmü nothing in arayüzü ya da iPhone larda özellikle yok işlemcisi şöyle yok o böyle iPhone da verilen premium hissiyatı kim verir sosyal medyaya bir girdim daha androide hayatta dönmem dedim ap ayrı Apple daki sosyal medya kamera desen öyle neymiş 500x zoom yapıyormuş sanki teleskop falan alıyorum napıcam lan ben 500x zoomu ana kamera teee seneler öncesinden kalma çipi kullanıyor hala da değişmediler şu oyun işini geçin telefonlarda arkadaşlar değmez unutun taş çatlasın ne oynayacaksınız sanki yeni Hitman çıktı onu oynarsanız eyvallah da bilgisayarda oynasanız çok daha iyi madem oyun oynayacaksın bilgisayar, playstation, xbox, el konsolu falan al napıcaksın oyun için telefonu.