Çözüldü✓ 120+120 gün yurt dışı IMEI

H061

80+
Reaksiyon skoru
99
Sim 1 de 120 gün sorunsuz kullandım bitti ve dün sim 2 ye geçmiştim. Bugün Google olayları sonrası simin çekmediğini sadece volteyle bağlandığını fark ettim. IMEI yi e-devlete sorgulattığımda kayıt bulunamadı diyor yani hiç açılmadığını gösteriyormuş. Bilgisi ya da önerisi olan var mı?

Son düzenleme:
Sim 1 de 180 gün sorunsuz kullandım bitti ve dün sim 2 ye geçmiştim. Bugün Google olayları sonrası simin çekmediğini sadece volteyle bağlandığını fark ettim. IMEI yi en devlete sorgulattığımda kayıt bulunamadı diyor yani hiç açılmadığını gösteriyormuş. Bilgisi ya da önerisi olan var mı?
Telefon yurtdışıdır modele göre telefoncular direnç yada IMEI atıyor benimki de kapanacak az kaldı.

Telefon yurtdışıdır modele göre telefoncular direnç yada IMEI atıyor benimki de kapanacak az kaldı.
evet yurtdışı ama 120-120 kullanıp yıl sonunu çıkarırım diye planliyordum(direnç imei atmadan). Sim 2 kullanım hakkım olan 120 günü kullanmak istiyorum ama kullanamıyorum.

Son düzenleme:
Sim 1 de 180 gün sorunsuz kullandım bitti ve dün sim 2 ye geçmiştim.
DİYEN BİRİ SİZCE ZATEN BU ÜRÜNÜN YURTDIŞI KAYNAKLI GELDİĞİNİ BİLMİYOR MUDUR

evet yurtdışı ama 180-180 kullanıp yıl sonunu çıkarırım diye planliyordum(direnç imei atmadan). Sim 2 kullanım hakkım olan 180 günü kullanmak istiyorum ama kullanamıyorum.
Dostum 180 gün diye bir hak yok ki 120+120 var

Sim 1 de 180 gün sorunsuz kullandım bitti ve dün sim 2 ye geçmiştim.
DİYEN BİRİ SİZCE ZATEN BU ÜRÜNÜN YURTDIŞI KAYNAKLI GELDİĞİNİ BİLMİYOR MUDUR
Bende yurtdışı kullandığım için başta belirtmek istedim konuya katkın olmayacaksa boşuna flood atma. :)

Bende yurtdışı kullandığım için başta belirtmek istedim konuya katkın olmayacaksa boşuna flood atma. :)
boş yorum yapmak konuya katkı sağlamak olmuyor
haddini bil kiminle ne konuştuğuna dikkat et

senin cümlenden bu anlam çıkmaz ayrıca

boş lafa gerek yok

zaten 120 gün kullanım hakkı var
180 gün yurtdışında yaşayan türk vatandaşları için geçerli
Aynen onu karıştırdım Kıbrıstaki abimden dolayı pardon. Benimki yurtdışı telefocudan alınma
Sim 1 in 120 gün bitti. Sim 2 ye geçtim ikinci 120 gün için ama sadece voltede kullanabiliyorum onun için yardım istedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,348
Üyeler
183,415
Son üye
İsmail.001
Geri