- Reaksiyon skoru
 - 753

Dah yeni kabeldirekt aldım öneririm2 metre lazım daha fazla olması problem degil
Hangisi alınır ugreende 2 kişide internetde kopma olmuş (yorumda gördüm)
2 metre lazım daha fazla olması problem degil
Hangisi alınır ugreende 2 kişide internetde kopma olmuş (yorumda gördüm)
Ugreen kaliteli deniyor kullanmadım ama geri dönüşler iyi gibiUgreen Cat6 Flat Pure Copper Metal Konnektör UTP Ethernet Kablosu 5 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Ugreen Cat6 Flat Pure Copper Metal Konnektör UTP Ethernet Kablosu 5 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
2 kişide kopma olmuş bi 20 dakika okumuştum indirim olduğu gece aklıma girdiUgreen kaliteli deniyor kullanmadım ama geri dönüşler iyi gibi
Kopma bağlantı problemi mi yoksa kablo mu kopmuş2 kişide kopma olmuş bi 20 dakika okumuştum indirim olduğu gece aklıma girdi
Kopma bağlantı problemi kabeldirekt e şimdi baktım ondada olmusKopma bağlantı problemi mi yoksa kablo mu kopmuş
Belki nettedir problem bilemiyorum kimisi suçu ürüne atabiliyor bilmeden al dene memnun kalmazsan iade etKopma bağlantı problemi kabeldirekt e şimdi baktım ondada olmus
Ucuzunu alıp geçecem uğraşmaya gerek yok sıkıntı çıkarsa kabel alırımBelki nettedir problem bilemiyorum kimisi suçu ürüne atabiliyor bilmeden al dene memnun kalmazsan iade et
Ugreen 20 metrelik Cat6 kullandım.Ucuzunu alıp geçecem uğraşmaya gerek yok sıkıntı çıkarsa kabel alırım