Garantisi varsa servise gönder en basiti birde aygıt yöneticisinde gözüküyor mu dongle ona bak kaldır bir daha yükle olmadı denemek amaçlı10 bin lira verdim rog delta s wireless aldım sayılı kullandım simdi bağlanmıyor her seyi denedim donglı usb bellek olarak okuyor bilgisayar be yapmaliyim
Gözüküyor ama depolama kısmında usb olarak servisi arıyorum açmıyorumGarantisi varsa servise gönder en basiti birde aygıt yöneticisinde gözüküyor mu dongle ona bak kaldır bir daha yükle olmadı denemek amaçlı
Sen en iyisi mümkün olan en kısa sürede götür servise gönder baksınlarGözüküyor ama depolama kısmında usb olarak servisi arıyorum açmıyorum
Dongle buladim asustada yazılım ile bağlanıyorLogitech'lerde farklı bir dongle alıp yazılımla halledebiliyorsun ama Asus'u bilmiyorum.
N11 GpnTeknoloji den aldım aradım acmadilar kim bunun servisi acabaSen en iyisi mümkün olan en kısa sürede götür servise gönder baksınlar
Garanti belgesi üzerinde falan yazıyor kimisinde bir bakın kutuyaDongle buladim asustada yazılım ile bağlanıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
N11 GpnTeknoloji den aldım aradım acmadilar kim bunun servisi acaba
Valla tam net konuşmuyorum ama sanki servis point bakıyor olabilirDongle buladim asustada yazılım ile bağlanıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
N11 GpnTeknoloji den aldım aradım acmadilar kim bunun servisi acaba