Eğer henüz almadıysanız süper serisini bekleyin.Merhaba arkadaşlar 2 yıl sonra çıkacak oyunlar için RTX 5080 almak mantıklı mı?
Süper serisini bekleyin misal 2 sene sonra çıkqn oyunu yine oynatır ama muhtemelen 2 seneye belki kısa sürede 6000 serisi gelir ona geçersiniz sonrasındaMerhaba arkadaşlar 2 yıl sonra çıkacak oyunlar için RTX 5080 almak mantıklı mı?
Aldım ama henüz kutusunu açmadım iade etmeyi düşünüyorum ama rtx 5080 Super hangi fiyattan ve ne zaman çıkacak belli değilEğer henüz almadıysanız süper serisini bekleyin.
Hocam ben ekran kartını Aldım bu arada ama henüz kutusunu açmadım iade etmeyi düşünüyorum ama rtx 5080 Super hangi fiyattan ve ne zaman çıkacak belli değilSüper serisini bekleyin misal 2 sene sonra çıkqn oyunu yine oynatır ama muhtemelen 2 seneye belki kısa sürede 6000 serisi gelir ona geçersiniz sonrasında
Bu sene sonuna çıkar diye düşünüyorum çünkü 9080 xt de patlayacak diye tahmin ediyorum bence iade edin aciliyet yoksa satın alıp kullanma konusundaAldım ama henüz kutusunu açmadım iade etmeyi düşünüyorum ama rtx 5080 Super hangi fiyattan ve ne zaman çıkacak belli değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam ben ekran kartını Aldım bu arada ama henüz kutusunu açmadım iade etmeyi düşünüyorum ama rtx 5080 Super hangi fiyattan ve ne zaman çıkacak belli değil![]()
Hangi modelı ne kadara aldınız?Aldım ama henüz kutusunu açmadım iade etmeyi düşünüyorum ama rtx 5080 Super hangi fiyattan ve ne zaman çıkacak belli değil
Hocam ben ekran kartını Aldım bu arada ama henüz kutusunu açmadım iade etmeyi düşünüyorum ama rtx 5080 Super hangi fiyattan ve ne zaman çıkacak belli değil![]()
Aldım ama henüz kutusunu açmadım iade etmeyi düşünüyorum ama rtx 5080 Super hangi fiyattan ve ne zaman çıkacak belli değil
RT çoğu oyunda zorunlu olacak maalesef , 5080 süperi veya 9080xt'yi bekleyin.Merhaba arkadaşlar 2 yıl sonra çıkacak oyunlar için RTX 5080 almak mantıklı mı? Sadece 4k da Rt açmadan oyun oynayacağım.
Rtx 5080 rog astral modelini 87 bine aldımHangi modelı ne kadara aldınız?
Hemen iade et hocam naptın öyleRtx 5080 rog astral modelini 87 bine aldım
Tamamdır hocam yarın iade edicem valla fiyat gerçekten öyle ama ürün çok güzel diye o fiyatı verdim ve 5080 Super daha yüksek fiyat olmaz mı ki iade etmeli miyim kesin olarak?Hemen iade et hocam naptın öylekazık bence ama rog da baba kart şimdi doğruya doğru ama bence 9080 xt ve 5080 süper bekleyin daha iyi bence
5080 in indirim fiyati 45-55k.Siz 87 k vermişsiniz.O fiyat civarına vatan birkac hafta önce 5090 sattı.96k falan olması lazımTamamdır hocam yarın iade edicem valla fiyat gerçekten öyle ama ürün çok güzel diye o fiyatı verdim ve 5080 Super daha yüksek fiyat olmaz mı ki iade etmeli miyim kesin olarak?