2 yıl sonra çıkacak oyunlar için RTX 5080 almak mantıklı mı?

XPCX

80+
Reaksiyon skoru
88
Merhaba arkadaşlar 2 yıl sonra çıkacak oyunlar için RTX 5080 almak mantıklı mı? Sadece 4k da Rt açmadan oyun oynayacağım.

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
Merhaba arkadaşlar 2 yıl sonra çıkacak oyunlar için RTX 5080 almak mantıklı mı?
Süper serisini bekleyin misal 2 sene sonra çıkqn oyunu yine oynatır ama muhtemelen 2 seneye belki kısa sürede 6000 serisi gelir ona geçersiniz sonrasında

• Beğen
Eğer henüz almadıysanız süper serisini bekleyin.
Aldım ama henüz kutusunu açmadım iade etmeyi düşünüyorum ama rtx 5080 Super hangi fiyattan ve ne zaman çıkacak belli değil :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Süper serisini bekleyin misal 2 sene sonra çıkqn oyunu yine oynatır ama muhtemelen 2 seneye belki kısa sürede 6000 serisi gelir ona geçersiniz sonrasında
Hocam ben ekran kartını Aldım bu arada ama henüz kutusunu açmadım iade etmeyi düşünüyorum ama rtx 5080 Super hangi fiyattan ve ne zaman çıkacak belli değil :(

Aldım ama henüz kutusunu açmadım iade etmeyi düşünüyorum ama rtx 5080 Super hangi fiyattan ve ne zaman çıkacak belli değil :(

Hocam ben ekran kartını Aldım bu arada ama henüz kutusunu açmadım iade etmeyi düşünüyorum ama rtx 5080 Super hangi fiyattan ve ne zaman çıkacak belli değil :(
Bu sene sonuna çıkar diye düşünüyorum çünkü 9080 xt de patlayacak diye tahmin ediyorum bence iade edin aciliyet yoksa satın alıp kullanma konusunda

Hangi modelı ne kadara aldınız?

iade et babus 9080xt bekle 5090 ile 5080 super arasında olacak 32 gb vram diyorlar eğer öyle bir vrami varsa zaten 5090'a çok yakındır

• Beğen
Merhaba arkadaşlar 2 yıl sonra çıkacak oyunlar için RTX 5080 almak mantıklı mı? Sadece 4k da Rt açmadan oyun oynayacağım.
RT çoğu oyunda zorunlu olacak maalesef , 5080 süperi veya 9080xt'yi bekleyin.

• Beğen
5080 super 9080 xt beklenir iade edin aciliyet yoksa şuan olsa bile sabredin az kaldı eli kulağında denebilir

• Muhteşem
Rtx 5080 rog astral modelini 87 bine aldım
Hemen iade et hocam naptın öyle 😂 kazık bence ama rog da baba kart şimdi doğruya doğru ama bence 9080 xt ve 5080 süper bekleyin daha iyi bence

• Muhteşem
Hemen iade et hocam naptın öyle 😂 kazık bence ama rog da baba kart şimdi doğruya doğru ama bence 9080 xt ve 5080 süper bekleyin daha iyi bence
Tamamdır hocam yarın iade edicem valla fiyat gerçekten öyle ama ürün çok güzel diye o fiyatı verdim ve 5080 Super daha yüksek fiyat olmaz mı ki iade etmeli miyim kesin olarak?

Tamamdır hocam yarın iade edicem valla fiyat gerçekten öyle ama ürün çok güzel diye o fiyatı verdim ve 5080 Super daha yüksek fiyat olmaz mı ki iade etmeli miyim kesin olarak?
5080 in indirim fiyati 45-55k.Siz 87 k vermişsiniz.O fiyat civarına vatan birkac hafta önce 5090 sattı.96k falan olması lazım

• İnanılmaz
Geri